Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy szinte az összes legalább
átlagos kinézetű lány kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Teljesen átlagos lány alatt azt a tipikus 4/10-es csajt értem (remélem nem sértek meg ezzel senkit de nem tudom jobban definiálni), aki épp csak annyira nem csúnya (arc, alkat), hogy egy férfiban vonzalmat keltsen és idővel normális kapcsolat legyen belőle. Pl.:
(Bár az utolsó nekem simán bejön, szóval nem értem ezt a "pictures of ugly girl" elnevezést, na mind1)
Tehát szinte az összes ilyen kinézetű lány ismerősömnek van már barátja és az utcán, a mindennapokban sem tűnik másképp. Az embernek sokszor az az érzése, hogy az ilyen lányokkal is csak akkor lehet ismerkedni, ha szakítanak a jelenlegi pasijukkal és még akkor sincs sok esélye (jelen esetben nekem) az illetőnek, amennyiben nem férfias a testalkata vagy meglehetősen csúnya. És pont emiatt csodálkozok azon, ha nagy ritkán olvasok itt a GYK-n nő által feltett társkereséssel kapcsolatos kérdést. Valaki megtudná nekem magyarázni ezt a jelenséget?
Gyűjtöttem pár lányt akik szerintem már nem 4-es 5-ös átlagnak mondható lányok, hanem jóval jobbak és nekem nem is tartoznak a plázacica kategóriába.
2016. jún. 8. 17:30
22/64 anonim válasza:
#21 Megfelelő sminkkel és photoshoppal a lányok 95%-a lehet olyan szép, mint akiket linkeltél.
2016. jún. 8. 17:33
23/64 anonim válasza:
Teljesen normális, ha ezek a lányok mind kapcsolatban vannak? Na és? Hol itt a probléma? Neked csak annyi a dolgod, hogy jobb legyél a jelenlegi barátjánál. Aztán ha megszerezted, az a dolgod, hogy meg is tartsd. Nincs hátradőlés, nincs lazítás. Naponta tudtára kell adnod, hogy te vagy (számára) a legnagyszerűbb férfi.
2016. jún. 8. 17:36
24/64 anonim válasza:
Vártam ezt a választ. De mivel a valóságban is így kinéző lányokat akiket ismerek nem tudom a neten keresztül megmutatni, így kénytelen vagyok ezekkel a képekkel szemléltetni a nem átlag kategóriát.
2016. jún. 8. 17:37
25/64 anonim válasza:
Na ja, én valahogy más csávók nyomait olvasom ki belőlük :S Lehet jó nők, de kitudja, mikor volt más csávók pénisze a szájukban
2016. jún. 8. 17:37
26/64 Titusztitusz válasza:
Hát nemis tudom...Számomra már eleve ott sántít az egész kérdésed, kérdező, hogy KI SZÁMÍT ÁTLAGOS LÁNYNAK? A belinkelt 3 lány fotója pl.? Én már ennél a pontnál problémákat érzek...Ugyanis szerintem az első lány fényképe egy NAGYON HELYES, és szép arcu lány fotója, az alatta lévő két képen viszont bűnronda lányok vannak...Szóval szerintem egyik lány sem átlagos azokbol, akiket belinkeltél kérdező...Nade mindegy...Amúgy én úgy vélem, hogyha TE helyes, jó megjelenésü, megfelelő kisugárzásu illető vagy, úgy BÁRMIKOR és BÁRHOL elszerethetel BÁRMELY hölgyet a barátjátol, ne adj'isten akár a férjétöl is...Ugyanis a helyzet az mindig, hogy BÁRMIT MONDANAK IS A NŐK SOKSZOR, azért őket is csak a "nemiszervük" vezeti valójában, pontosan úgy, mint a férfiakat is, hasonló szitukban...Hidd el ha mondom...
2016. jún. 8. 17:48
27/64 anonim válasza:
Lelkem rajta én sosem siránkozok itt és sehol máshol, mondjuk nem is vagyok ronda férfi, de tényleg én is ezt tapasztalom. Pedig a nagy számok törvénye alapján kéne, hogy legyen olyan kinézetre átlagosnak mondható lánynak is lennie, akinek sem érzelmi, sem fizikai síkon nincs épp senkije. De nincs, ha van is, otthon possad még jó időben is egy-egy Oravecz Nóra vagy Vavyan Fable regény felett. :D No offense.
2016. jún. 8. 17:55
28/64 anonim válasza:
Ha belsőre is "átlagosak", nevezzük inkább normálnak vagy "standard" nőnek, akkor valószínűleg a nagy része kapcsolatban van. Nyilván, mivel a férfiak közül is a legtöbb "átlagos", és egy vele hasonló kinézetű, személyiségű lánynál jobban kezdeményeznek. A legnagyobb bajban a durván rondák és a már-már elképzelhetetlenül szép emberek vannak. Tudom a szépség meg a rondaság is relatív, de azért van egy tipikus elgondolás arról, ami nagy részt fedi az emberek fejében a szépség fogalmát.
2016. jún. 8. 17:58
29/64 anonim válasza:
#23: 40 évesen meg belerokkan a fanatikus, napi 24 órás bizonyítási kényszerébe, felemészti az idegeit. Nem mondanám egészséges végkifejletű tanácsnak, amit írtál.
2016. jún. 8. 17:59
30/64 anonim válasza:
Én idáig azt hittem, hogy jól nézek ki, akiket belinkeltél lányokat azok is szerintem helyesek.
Hát mostmár nem értek semmit, igaz idáig azt hittem jól nézek ki és még sincs barátom, lehet hogy akkor mégsem nézek ki jól és ezért nincs barátom!?!!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!