Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik itt panaszkodnak, hogy nincs barátnőjük. Az alábbi listán hova helyezitek magatokat?
Ezt a listát férfiak kérdéséből loptam. Én magam NEM hiszek benne, de kíváncsi lettem, hogy magatokat hova helyezitek, mert úgy vettem észre, ti hisztek ebben a nők tekintetében.
" Amúgy igen, ha te nem hiszel benne, akkor meg minek kérdezed meg, kedves kérdező? :)"
Mint mondtam azért, mert akik panaszkodnak (nem mindegyikük) sokszor listázza a lányokat, ergo ők hisznek benne. És ezért vagyok kíváncsi. A vallásról is beszélgethetek azzal, aki hisz benne, attól még hogy nem vagyok vallásos. Elég annyi, hogy számára igaz.
16-os: a női listán sincs 10-es kategória, az van odaírva, hogy szubjektív, kinek mi tízes.
17-es: ne viccelj, nem lehetsz 1-es. Senki nem lehet egyes, csak ha testi fogyatékos. (Őket nem akarom gúnyolni vagy ilyesmi, de az egyesnél az Elefántember van pl.)
A női listára (amit én láttam) is igaz volt, hogy egyes lányok szerintem lejjebb vagy följebb kerültek szintben, mint kellett volna.
Köszönöm a kérdésre reagáló válaszokat.
A listák, mármint ez a kettő azért rossz, mert az első 3 és az utolsó szintet nevetségessé teszi, amivel a szintek 40%-a eltűnik.
Lényegében egy 6-os listáról beszél így, ahol nagyon nem léteznek elválasztó határvonalak.
Ez így egy fos. Ha összeállna, még talán lehetne szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!