Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én teljesen komolyan gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én teljesen komolyan gondolom, hogy ha 30 éves koromig nem lesz senkim, kimegyek harcolni az ISIS ellen Szíriába. Normálisnak tartanátok emiatt? 22/F

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 23:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
addigra már nem lesz isis, de az ypg-ből jó eséllyel be is csajozhatsz. eléggé kivéreztek a kurdok, szívesen fogadják az idegeneket. rojava nem is lehet olyan rossz hely, a harcokat leszámítva
2016. jún. 7. 05:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
8 év múlva már nem kell Szíriáig menned, Európában is harcolhatsz az ISIS ellen.
2016. jún. 7. 08:45
 13/21 anonim ***** válasza:

hat nem nagyon, nem azert szokot menni az ember harcolni mert nincs parja

talalj valami ertelmet az eletedben, nincs semmi ertelme meghalni abban hogy vivod a masok haborjat.

es az isis akkor mar biztos nem fog letezni.

2016. jún. 7. 10:38
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
én egy idiótának tartanálak emiatt, de felőlem menj. Aki ilyen szellemi szinten van, mint te, az nem is érdemel párt.
2016. jún. 7. 11:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Ne az ISISba menj,ha menni akarsz akkor a francia idegenlégiót próbáld. Ott úgyis vannak magyarok meg szintén pénzt is keresnek.
2016. jún. 7. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:
3 assal értek egyet :)
2016. jún. 7. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:

Itt is hasonló tervek.

Legalább akkor hasznos lehetek a társadalom számára, ha már rendes családom nem lehet. Az a pár ISIS-es meg tényleg megérdemli politikától függetlenül.

2016. jún. 7. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem 8 év múlva már híre hamva sem lesz az ISIS-nek, legalábbis remélem. Persze valamilyen formában, de nem ilyen állami keretek között biztosan megmarad, pl. a beszivárgott alvó "ügynökeik", vagy egyéb terroristák révén. Csak azt nem értem ennek a döntésednek mi köze van ahhoz hogy lesz-e csajod vagy sem? Akár most is mehetsz ha túléled eléggé megedződve térnél haza, mind fizikailag és mentálisan is, lehet úgy több sikered lenne.
2016. jún. 7. 13:40
 19/21 anonim ***** válasza:
#14 aki leszavazaott az se érdemel párt.
2016. jún. 7. 17:05
 20/21 anonim válasza:
75%

A YPG-be menj inkább szerintem, ne Aszad seregébe. Elvileg ott is vannak külföldiek.

Amúgy ha menni akarsz nem tudom miért várnál 30 éves korodik. Meg mi köze van ahhoz, hogy lesz-e csajod vagy sem? Csak azért ne menj, mert nincs senkid... Ha meg menni akarsz, mert akármi miatt hasznosnak tartod, akkor menj.

2016. jún. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!