Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire befolyásolhatók a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire befolyásolhatók a lányok egy kis törődésért, szeretetért?

Figyelt kérdés

netes ismerkedés. Megjegyzem, hasonlóan nem működik nálam, mint másoknál, tehát 50-ből 1 reagál.

Van kettő, 23 és 28 évesek.

Az első kicsit kövérkés, mindössze 2 pasija volt 16 éves korában. Eleinte poénkodtam, hogy legyen már több képe, pl fürdőruhás. 3 nap után ott tartunk, hogy küldött (pedig szégyelli az alakját), strandra is jönne, sőt, mivel vidéki, nincs fürdőcucca de felhozatná testvérével, hogy lefényképezze magát és elküldje nekem!!

A másodiknak kb. 22 évesen volt utoljára kapcsolata. Azóta kb. csak megdugják, oldaltáskának érzi magát a pasik oldalán. Most ugyan van valakije, akivel már 5 évvel ezelőtt járt, de megcsalta, kidobta. Mégis kell neki a pasi, már szinte bármilyen, de ugyanúgy sz...r a kapcsolatuk. Ő is küldött már nekem képet, nem fürdőruhásat, jobban felöltözőset, és most szinte ő akar mindenképp találkozni velem.

Hm. Egy kis odafigyelésért, szeretetért ilyen dolgokat ki lehet belőlük csikarni? Dagi lány fürdőruhás képet készit direkt nekem?

2016. jún. 6. 23:49
1 2
 11/11 anonim válasza:

nem, nem mindenki ilyen. Kár általánosítani, ugyanilyenek a pasiknál is találhatóak, két kedves szó a részemről és már kérdezik, hogy lenne-e kedvem randizni... Szóval ez inkább egyénfüggő, mennyi szeretetet kap a családjától, a barátaitól. Ez mind hatással vannak a szerelmi életére...

22/L

2016. jún. 7. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!