Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire befolyásolhatók a lányok egy kis törődésért, szeretetért?
netes ismerkedés. Megjegyzem, hasonlóan nem működik nálam, mint másoknál, tehát 50-ből 1 reagál.
Van kettő, 23 és 28 évesek.
Az első kicsit kövérkés, mindössze 2 pasija volt 16 éves korában. Eleinte poénkodtam, hogy legyen már több képe, pl fürdőruhás. 3 nap után ott tartunk, hogy küldött (pedig szégyelli az alakját), strandra is jönne, sőt, mivel vidéki, nincs fürdőcucca de felhozatná testvérével, hogy lefényképezze magát és elküldje nekem!!
A másodiknak kb. 22 évesen volt utoljára kapcsolata. Azóta kb. csak megdugják, oldaltáskának érzi magát a pasik oldalán. Most ugyan van valakije, akivel már 5 évvel ezelőtt járt, de megcsalta, kidobta. Mégis kell neki a pasi, már szinte bármilyen, de ugyanúgy sz...r a kapcsolatuk. Ő is küldött már nekem képet, nem fürdőruhásat, jobban felöltözőset, és most szinte ő akar mindenképp találkozni velem.
Hm. Egy kis odafigyelésért, szeretetért ilyen dolgokat ki lehet belőlük csikarni? Dagi lány fürdőruhás képet készit direkt nekem?

Hallod! :D
Te itt szoktál beszélgetni/ismerkedni?
Csak azért kérdezem, mert iszonyúan hasonlít a stílusod az itt megismert egyik pasiéra.
Sőt, ez a fürdőruhás képes dolog is...:D

Szeretetéhes dagi lány?!
Hát ilyen létezik?

Első vagyok!
Amúgy egyértelműen nem, nem minden nő befolyásolható.
Nyilván ők ki vannak éhezve a szeretetre.
De tőled megkapják? Nem hiszem...
Te csak a szemed legelteted a képeiken. És kihasználod a helyzetet.

Hogy értve mit kellene tennie! Én mondjam meg neki, hogy mit csináljon? :D
Oké...Igyon meg egy bögre kakaót és menjen aludni.
Nem kell hozzá nagy logika. Kedvességgel sok mindent eltudtok érni, igen!
De ezt kihasználni iszonyú nagy köcsögség...
Nyilván tetszelegni akarnak azok a lányok, magányosak és buták. Nem kell ezt túlragozni.

Ez kb semmi.
És igen, a nők törődést és figyelmet szeretnének kapni cserébe azokért a dolgokért, amikre te vágysz.
Te csomó időt beleölsz, ő meg küld egy képet magáról neked. Ezzel még mindig ő járt jobban.

Nyilván van pár ilyen aki igen. Ha társkeresőznek, nagyon hosszú ideje nem volt normális kapcsolatuk eléggé kétségbe lehetnek esve, hogy egy kis kedvességért, törődésért cserébe sok mindent megtegyenek. Bár ezek nem olyan hatalmas dolgok szerintem, ne vedd olyan nagy dobra :D
Aztán meg ott a másik oldal, a tipikus szép lányok, a "jó nők" ők meg túl vannak árasztva a férfiak kedveskedéseivel, szóval náluk ezzel nem mennél sokra.
nem mennék sokra... nahát, nem mondod...
amúgy meg ők még mindig többet beszélgetnek a másik nemmel, mint én. És nálam barmikor megvan, hogy a lány bármikor felszívódik. És ilyenkor az én egomnak is jót tesz, hogy idegen lányok igy megbiznak bennem. Szal el lehet gondolkozni, ki a köcsögebb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!