Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a sokadik ilyen kérdés lesz, de örökre szingli maradok? 20/L
Még egy kapcsolatom sem volt, nem is vágytam rá, de most már igen. De nem is tudom, hogy lehet hozzá kezdeni ehhez a párkereséshez. Nem szólítanak le se utcán, se boltba, azért nem egyből a neten kéne kezdeni, de kezdek kétségbeesni.
Gondoltam, majd az egyetemen biztos lesz valaki, de nem... és eléggé valószínű, hogy bennem lehet hiba, ha egy egyetemen sem találok senkit. Pedig nem dohányzom, nem vedelek, mint a gödény, mondjuk nem is vagyok a folyamatos szombat esti berúgás híve, helyette inkább az elülős típus és szerintem visszataszító sem vagyok, de hát kinek mi...
(Nem gondolom magamról, hogy csúnya lennék, vannak jó és rossz napjaim)
Más járt/jár ebben a cipőben? Hogy változtathatnék ezen?
Volt olyan, akivel lehetett volna valami, de az korai volt és nem is passzoltunk.
Ahogy nézem, mindenkit a magas az elvárás szitu zavar és meg is értem, hogy miért... de azt ne mondjátok, hogy nektek nem normális elvárásaitok vannak: őszinte, kedves, de lehet vele beszélgetni és hülyülni is. Ha ez magas, akkor inkább apáca leszek :)
És ha én ezt elvárom, nyilván vissza is adom.
Nem érzem azt, hogy lemaradtam volna valamiről, inkább az zavar, mikor felróják, hogy még szingli vagyok.... na de az baromi idegesítő... és ekkor kezdek el gondolkodni, hogy talán igazuk lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!