Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor mi kell a pasiknak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi kell a pasiknak? Ki bír valaki igazodni rajtuk?

Figyelt kérdés

Ha valakivel visszafogottan viselkedem, nem mutatom ki túlságosan, hogy bejön nekem, akkor azt mindig úgy értelmezik, hogy nem is tetszenek nekem egyáltalán, vagy hogy biztos túl félénk vagyok, akivel nem érdemes vesződni.

Ha viszont nyitott vagyok, közvetlen, flörtölős, tehát láthatóan bejönnek nekem, akkor meg elkönyvelnek magukban ribinek, és csak szexet akarnak tőlem, mondván, hogy úgyis megcsalnám őket később...

Most akkor döntsétek már el, hogy mi a jó, mert én nem tudok kiigazodni egyszerűen senkin sem. Vagy csak nekem megy az aranyközépút, az is lehet, de már kezdek beletörődni, hogy gyári hibás vagyok.

2016. jún. 6. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Add magadat, és kész. Nem olyan nehéz.
2016. jún. 6. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ott hibázol hogy egy kaptafára veszed mind. Minden nőnek, minden férfinak más jön be. Ami nekem bejönne, az a haveromnak nem jön be. Ami neked bejön, az a barátnődnek nem jön be. Ennél nem tudom egyszerűbben megfogalmazni.
2016. jún. 6. 15:20
 3/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Szimplán idiótákkal van dolgod. Én mielőtt elkönyvelek bárkit is előtte igyekszem megismerni és nem a kezdeti viselkedése döntő, hacsak nem akaszt ki valami konkrét dologgal. Nem ártana önmagad adnod, mert kicsit úgy hangzik, mintha két szerepben lennél a "ne hagyj el túl hamar" küldetésen.
2016. jún. 6. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ott rontod el az egész dolgot, ahol a pasik is, csak te nőként. Ne a környezetednek akarj megfelelni! Ne az érdekeljen, hogy mi kell a pasiknak, hanem legyél önmagad, viselkedj természetesen!
2016. jún. 6. 15:24
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as: Azért, mert mindkettő én vagyok, én sosem játszom szerepet. Ez attól függ, hogy ki mit hoz ki belőlem, illetve, hogy mennyire merem elengedni magamat.
2016. jún. 6. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
"Ez attól függ, hogy ki mit hoz ki belőlem, illetve, hogy mennyire merem elengedni magamat." Akkor valószínű, hogy vannak gátlásaid, amiket nehezen tudsz csak leküzdeni és ez a viselkedésed természetességén megmutatkozik, ami pedig nem vonzó a pasik számára.
2016. jún. 6. 15:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Akivel elengedem magam, azzal nincsenek gátlásaim, de az valahogy mindig túl sok lesz.
2016. jún. 6. 15:34
 8/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Akkor én már tudom is velem, hogy viselkednél.:D
2016. jún. 6. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ki nem szrja le? Legyél aki vagy, és jön majd valaki, aki ezt meglátja, megérti és megszereti. Nem kell neked megfelelni, ahogy másoknak sem kell megfelelni neked. Vagy passzoltok és csiszolódtok, vagy nem. A többi játszma, ami nem vezet sehová, csak még több hazugsághoz.
2016. jún. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!