Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy úgy 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy úgy 23 éves kor fölött egy pasinak már muszáj, hogy autója legyen, ha szeretne egy csinosabb barátnőt?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de én konkrétan azt látom, hogy amelyik csaj jobban néz ki, annak a pasijának 95%, hogy van kocsija.

De ez most nem ilyen "jaj a nők a pénzes pasikat hajtják" nyafogás, mert én jól keresek, és bármikor vehetnék autót, csak jelenleg úgy vagyok vele, hogy mindenhova eljutok tömegközlekedéssel is a városban, annak a pénznek meg amibe a kocsi + a fenntartása kerülne, jobb helye is van.

Mi az oka, hogy a kocsi ennyire fontos tényező?

2016. jún. 6. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semennyire. Eddig nekem sem volt autóm, de voltak nagyon szép barátnőim. Hozzáteszem azért, hogy előttem és utánam is olyanokkal jártak/járnak, akiknek viszont van autója. Persze lehet, hogy ez véletlen.
2016. jún. 6. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:

"csajoknál viszont feltétel"

Akkor én faszi vagyok ezek szerint. :D

Gondolom a "csinosabb barátnő" alatt ilyen lányokat értesz...

[link]

Akkor meg ne csodálkozz, hogy elvárják az autót.

2016. jún. 6. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: az ilyenek nem az autót várják el hanem a magánrepülőt, luxusjachtot meg a tengerparti villát.
2016. jún. 6. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés, így ahogy van nem fedi a valóságot.

Vannak olyan nők akik ezt elvárják, sőt még többet is,de ez nem attól függ mennyire csinos az illető.

Nekem fontos az is, hogy a nő akivel együtt vagyok szeressen is, és ezt érezzem én is.

Nem hiszem, hogy hosszútávon tudnék úgy kapcsolatban lenni egy olyannal aki csak azért van velem amim van, legyen szó bármennyire csinosnak mondott nőről.

2016. jún. 6. 13:30
 15/20 Szergej55 ***** válasza:
Az az ok, hogy rossz helyen keresgélsz.
2016. jún. 6. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Most elvárásoktól függetlenül, a kocsi arra jó, hogy egy csomó lehetőséget megnyit. Ha van kocsid sokkal spontánabbul szervezhetsz programokat, szabadabb vagy. Baromi meleg van egy nyári hétköznap? Fogod magad, és munka után leugrasz a Balatonra, vagy Velencei tóra fürdeni 1-2 órát. Vonattal eszedbe sem jutna. Van egy szabad napotok ősszel? Irány a Pilis, Mátra, Bükk... nem kell szervezni semmit, ha reggel úgy keltek, hogy ehhez van kedvetek mentek és kész. Busszal menetrendhez vagy kötve, sok idő, nem éri meg egy napra menni. Télen a hóban-fagyban az orrotokat nincs kedvetek kidugni? Be a meleg kocsiba, és lehet menni mozizni.

A sok közös program, élmény, spontaneitás meg minden csajnak bejön. Nem a kocsi a lényeg, az csak az eszköz ehhez. Persze, enélkül is lehet, csak így könnyebb, ennyi.

2016. jún. 6. 14:46
 17/20 Titusztitusz ***** válasza:
Semennyire sem igaz az, amit kérdeztél...Ennyi...
2016. jún. 6. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdés, mi számít csinosabb barátnőnek. Ha ilyen nagyon látványosan tiptop (tökéletes színű és textúrájú frizura, mindig más minőségi cuccok, 8órán át tartó tartós és szép smink, tökéletes bőr, mindig frissen pedikűrözött, festett köröm)... hát az nem attól az, hogy egy büdös petákat nem költ a külsejére, így hozzá van szokva egy bizonyos életszínvonalhoz (most abba bele lehet menni, hogy ezt ki finanszírozza... vannak sokan, akik tisztességes munkából, főleg ha már nem az egyetemista korosztály), az meg valszeg nem fog BKV-zni. Ha elég az, hogy ápolt legyen, akkor találsz olyat is, akinek ez nem fontos.
2016. jún. 6. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Vidéken lehet hogy számít, de Budapesten senkit nem érdekel.
2016. jún. 6. 17:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne akarj olyan csajt aki azért van veled, mert kocsid van. Lehet ám figyelmeztetni, a lánykákat ilyenkor, hogy a leendő gyerekük az apukára fog hasonlítani, nem a kocsira.
2016. jún. 7. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!