Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy prűdebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy prűdebb lánnyal?

Figyelt kérdés
Orális szex kizárva, csak egy pózt szeretek és azt is sötétbe csak
2016. jún. 6. 07:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem-nem. Nekem társkeresésnél fontos, hogy a lány az ágyban olyan legyen, mint egy szajha. Ne legyen tabu és szeressen kipróbálni új dolgokat.

Egy ilyen, hogy csak sötétben és csak egy pózban... nagyon rövid idő alatt megunnám és bosszantana az, hogy nem akarsz változtatni.

A sötétség egyébként számomra azt jelenti, hogy szégyenkezel valami miatt...

2016. jún. 6. 08:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen osszejonnek de nyalni attol meg kinyalnalak!
2016. jún. 6. 08:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá némi esély, hogy később jobban megnyílik, akkor igen. Egyébként az egy póz hamar unalmassá válhat. Igaz, hogy egy kapcsolatban nem CSAK a szex a fontos, de attól még nagyon fontos, hogy az is jól működjön, ha az egyik fél az egészet csak valami szükséges rosszként éli meg, amin jobb gyorsan átesni a sötétben, akkor az egészet megette a fene.
2016. jún. 6. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem te nem prűd vagy csak bűnronda.
2016. jún. 6. 10:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindenki összejönne egy ilyennel, mert nincs rádírva. Majd később lesznek belőle bajok. Vagy te így ismerkedsz, hogy "nem szopok és csak misszionáriusban szeretem tök sötétben, járunk?"
2016. jún. 6. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen. De kérdés ez a prűdség miben nyilvánul meg. Ha szexuálisan nem olyan könnyelmű mint a többi átlag nő, annak kifejezetten örülnék.
2016. jún. 6. 12:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Szerintem te nem prűd vagy csak bűnronda.

Szerinted a prűdség és a külső között van összefüggés?

2016. jún. 6. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!