Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jelent az, ha egy lány profilképét 73 %-ban lányok likeolják?
Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 18:45
1/12 anonim 

válasza:

Az enyémet meg 100%-ban, nem vagyok népszerű a férfiak körében. Szóval ő még egész jó. :D Amúgy kb semmit nem jelent
2/12 anonim 

válasza:

Pl.:
-Több a lány ismerőse,
-fiúkkal nem olyan közeli az ismertség
-nem vonzó a pasik számára
-sok lány barátnője van aki kedvességből lájkolja
3/12 anonim 

válasza:

Sok lány ismerőse van. Meg azt ugye senki nem érti félre, nme kezd kombinálni.
4/12 anonim 

válasza:

Azt jelenti, hogy 27%-ban értelmes csak az illető. :(
6/12 anonim 

válasza:

Az ismerősei között több a lány vagy a lányismerősei jóval aktívabbak, mint a srácok. Én nő vagyok, de nem szoktam mások profilképét "lájkolgatni" csak úgy, hacsak nincs rajta valami, ami miatt a tetszésemet ilyen módon ki akarom fejezni. Pl. van az ismeretségi körömben egy pár, és nemrég sikerült egy olyan közös fotót összehozniuk, hogy pont úgy van mögöttük egy bokor, hogy a pasinak úgy tűnik, mint hogyha parókája lenne. :-)
7/12 A kérdező kommentje:
Ez a lány olyan félévente változtatja a profilképét, de akkor százával jönnek a likeok és nagyobb részük lányoktól.
2016. jún. 5. 19:16
8/12 Szergej55 

válasza:

Te ezt komolyan százalékra kiszámoltad? Húha!
9/12 anonim 

válasza:

Párkapcsolatban él vagy már házas,van egy két pasi akivel jó ismerősök vagy rokonok,munkatársak ezek szokták likeolni.Az egyedülálló csajoknál meg ott van jó néhány nyálcsorgató pasi.
10/12 anonim 

válasza:

En no vagyok es nekem foleg a pasi ismerosom lajkoljak es kommentelik a fotoimat ugy, hogy mindenki tudja, hogy hazas vagyok😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!