Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért lájkoljátok egy fiú ismerősötök új profilképét a fb-on? Jelent ez valamit?
Azt jelenti, hogy fáj a foguk.
Nem erre számítottál, igaz? Pedig brit tudósok is bebizonyították.
Köszi a sok értelmes hozzászólást! Jót röhögtem. :D
Mondjuk az is elég érdekes kérdés, hogy egyesek miért az itt feltett kérdés alapján ítélik meg a másikat, de ez már másik témakör. Köszönet. Örvendezés. :)
ha olyan a csaj aki mindig mindenkit és minden szart like-ol ,posztol, megoszt blabla akkor SEMMIT, ha ezek ellenkezője akkor nagy eséllyel tetszel neki és/ vagy viccesnek aranyosnak stb talál adott képen.
Pl volt h belikeoltam egyik ismerősöm képét,majd kérdezte hogy ugyan miért,tán tetszik nekem mint pasi? majd ha elkeserítés,ha nem megmondtam neki ,hogy nem,csak láttam hogy végre tudott fotózni magárol egy emberi képet :D
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Baromság a facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!