Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy álom miatt kezdtem vonzódni valakihez? Ilyen lehetséges?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy van egy srác,akivel közös bandához járunk már szeptember óta,de ő nyugodtan el volt a többiekkel,én meg ezen az alapon nem is nagyon barátkoztam vele.Volt,hogy együtt utaztunk valahová,ezért kezdeményeztem beszélgetést,én végig kérdeztem,ő alig bedugta a fülesét,hozzám se szólt,na ekkor kezdtem ténylegesen nem kedvelni a srácot.
De két napja vele álmodtam,hogy csókolózunk meg ölelkezünk és azóta csak rajta jár az eszem!!!
Valamiért most annyira megtetszett vagy nem is tudom,de gondoltam rá,hogy milyen lenne ha valóságban is megtörténne,Vagy csak azért van ez,mert az álmomban sokkal kedvesebb volt?
2016. jún. 5. 13:07
1/2 Linó03 válasza:
Nekem volt már, hogy álom miatt kezdtem vonzódni, de max egy hónapig tartott, és folyamatosan halványult.
2/2 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen, de egy-két hét alatt lecsengett és utána már semmit nem éreztem iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!