Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogják érteni valaha a férfiak, hogy amit ők "könnyebbségnek" éreznek a nők párkeresésével kapcsolatban, az valójában nem az, sőt, kicsit inkább már teher?
"Viszont amiket ebbe a rovatba 2-3 válaszoló írogat hosszú-hosszú idő óta folyamatosan a nőket mocskolva, az egyszerűen borzasztó. És még csodálkoznak, hogy nekik egy nő se jön össze. A legdurvább, hogy annyire megkeseredettek és frusztráltak, hogy mikor komoly gondokról szól egy kérdés, akkor dühödten írogatnak oldalakon át, hogy a "feminácik" összeesküdnek a szegény férfiak ellen"
Hehe :)))
Múltkor hozzászóltam egy hasonló poszthoz, és nem volt teljesen egyértelmű, hogy melyik fél mellett érvelek. Erre rögtön rám írt 2 ilyen "kolléga", és elkezdték taglalni a női "illuminátus összeesküvés" részleteit :)
Sajnos elég kevés dologban vallom, hogy fekete-fehér a világ, így kénytelen voltam kiszállni a beszélgetésből, de komolyan meglepődnél, hogy ezek a fenti urak, nem csak az összes posztban nyomják ezt a süket dumát, de ha találnak egy másik férfit, aki szerintük hasonló, akkor szerintem gyorsabban vetik rá magukat, mint egy nőre... Valószínűleg ezért nincs senkijük :P
22#
Ezt mond annak a több 200.000 amerikai férfi fogolynak, akiket évente megerőszakolnak börtönben, bár gondolom a te kétdimenziós világnézetedben ez úgy van, hogy "há börtönbe van akkó megérdemli", vagy szerinted azok az afgán fiatal fiúk, akiket sportból erőszakolnak meg a saját rendőreik és katonáik szerinted nyilván nagyon-nagyon élvezik a dolgot.
Tessék, kulturálódj te pór:
Szóval mesélj, kik nem értenek és mit?
Hmm, szóval szerinted a férfiak élvezik, ha 4 kigyúrt bentlakó körbeveszi őket a zuhanyzóban, kicsavarják a kezét, kiütik a fogait (pusztán csak azért, hogy ne fogazzon, miközben szopatják), aztán mind a négyen átmennek rajta, bár van, aki repetázik és még egy menetet megy rajta. Ó igen, szóval szerinted ez ugyan az, mint amikor egy itteni arról beszél, hogy neki mindegy, csak dughasson? Szerinted ilyenkor mire gondolnak? Arra, hogy egy nővel szexelnek egy ágyban, vagy arra, hogy féltucat rab véresre kúrja őket egy cellában?
Istenem, sok hülyét láttam ebben a kategóriában, de néha-néha még látok olyan szinten ostoba embereket, akik meg tudnak lepni? Tégy egy szívességet a világnak és akaszd fel magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!