Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fajta stílus a megnyerőbb Nőknél?
Az érdekelne melyik írási stílus megnyerőbb akár egy netes ismerkedésnél általában ?
Pl: ha a lány kérdez valamit, vagy mond valamit,
a férfi megértően válaszolgat kérdezget, és küld egy mosolygós Smileyt :) a mondatai után általában.
Vagy inkább az a fajta kicsit kötekedős flegmás bunkós stílus
Pl: Én azt mégis honnan tudjam??!
Ez utóbbiból talán érezni a határozottságot, s elég sok férfinél látom hogy ezt használja. Mig az elsőből az jöhet le hogy aranyos fiúcska.
Személyesen a kicsit flegmásabb-szarkasztikusabb, akár bunkóbb stílus a nyerőbb.
Neten viszont a hagyományos beszélgetős-ismerkedős.
Ne küldj szmájlit állandóan, az se jó, a másiknál meg egyből tiltalak. Én egyszer beszélgettem egy pasival, de végül nem lett semmi, mert kb. én írtam mondatokat (pedig ő volt, aki az egészet akarta), ő egy szavas válaszokat adott, és mindenre azt írta, hogy LOL. 28 éves felnőtt férfi volt, és azt tudta csak kierőszakolni magából, hogy LOL. Na most, ha valaki azt írja nekem, hogy lol, akkor az illetőt nem is érdeklem. (szerintem akit érdeklek, az többet is ír.)
De az ellenkezője is hiba. Egyszer elárultam valahol, hogy tetszik, ha egy pasi ír a hobbijáról, erre kaptam 3 privátot, ahol köszönés nélkül 3 srác a hobbijukról írt, de ilyen teljesen izzadság szaga volt, látszott, hogy azt az 5 mondatot nehezen kaparták össze róla. Már az összes szakkifejezést tudtam, de az nem volt benne, hogy nekik mért tetszik az adott dolog, pedig az lett volna a lényege.
A lényeg, hogy add magad, és figyelj oda, arra, amit ír, és őszintén írd azt, ami eszedbe jut. Elmondom, mi volt az, amitől a legjobban elolvadtam, amikor egy pasi válaszolt. Megkértem egy srácot, aki tetszett, hogy szavazzon egy honlapon a blogomra, amit írtam. Visszaírt, hogy milyen jó a blog. Én álmomban nem gondoltam volna, hogy elolvassa. Igazából az is lehet, hogy kamuzott, de fontosnak találta, hogy ezt leírja nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!