Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fajta stílus a megnyerőbb Nőknél?
Az érdekelne melyik írási stílus megnyerőbb akár egy netes ismerkedésnél általában ?
Pl: ha a lány kérdez valamit, vagy mond valamit,
a férfi megértően válaszolgat kérdezget, és küld egy mosolygós Smileyt :) a mondatai után általában.
Vagy inkább az a fajta kicsit kötekedős flegmás bunkós stílus
Pl: Én azt mégis honnan tudjam??!
Ez utóbbiból talán érezni a határozottságot, s elég sok férfinél látom hogy ezt használja. Mig az elsőből az jöhet le hogy aranyos fiúcska.
Ha minden mondat után küld egy smileyt az sok. Túlzás. Ha néha küld egyet, mikor indokolt, az jó.
A második típus az nálam odaesik, hogy Anyádat akkor. Ha meg előtte esetleg tetszett, akkor egy ilyenre az a válaszom, hogy akkor bässzál egyedül!
Ez ilyen városi legenda, hogy a lányokat azzal lehet felszedni, hogy lábtörlőként kezelik őket. A szerencsétlen fiúk menedéke ez a szemlélet, ennyi erővel a lányok is elkezdhetnék, hogy én kedves vagyok és rendes, de nincs barátom, ez biztos azért van, mert a kedves és rendes nem kell nekik, ők csak a hisztis picsäkat szeretik. Aha, hogyne.
Ha valaki a masik stilusban irogatna nekem, rovid uton torlesre kerulne.
21/N
Adjad magad, az lesz a megnyerő! (jó esetben)
Oly felesleges felvenni mindenféle stílust, mert azt olvastad itt, hogy az lesz a "nyerő"!
1:"Ez ilyen városi legenda, hogy a lányokat azzal lehet felszedni, hogy lábtörlőként kezelik őket.."
Nem is azt mondom h lábtörlőként, Csak azért érződjön a Határozottsága, most a példa az csak úgy jött, lehet más is..
Tehát megvan ennek is a jó oldala. Ahogy észrevettem sok esetben ezt használja az átlag nagy része. S valljuk be, ebben azért benne van az h nem az a tutyimutyi férfi, és tud határokat szabni, tudja mit akar. jó, mondjuk a példa szövege pont más, de ezzel inkább a stilusra akartam vonatkoztatni.
Az elsővel meg talán csak annyi gond lehet hogy nagyon az Átlagosat sugározza, nincs benne úgy semmi érdekes számotokra, legfeljebb barát lehet,Nem találjátok sok esetben férfiasnak, csak helyesel meg oké azon kivül hogy figyel meg megértő aranyos, akit meg pont ti használtok lábtörlőnek emiatt :D
Én igyekszem nyugodtan, értelmesen, érthetően írni, mindig lehetőséget hagyva a komoly gondolatoknak és a vicclődésnek egyaránt. A beszélgetés irányát követve nagyjából meg lehet tudni, hogy mikor mi illik oda. Arra is figyelek, hogy ha tudok, vigyek valami pluszt a társalgásba, ne csak kérdés-válasz-visszakérdezés legyen.
24/F
mindkettő szar.
neked (vagy bárki másnak) nem stílust kell felvenni, hanem valahogy kifejezni magad. még ha jól is tudnál játszani (amit a soraidból kétlek), ég és föld a különbség, ha azt érzed, hogy bejött a taktikád, VAGY pedig szívből elfogadnak téged.
a kérdésedre a válasz egyébként: az jön be, aki őszinte ÉS határozott. ez nem arról szól, hogy úgy tesz, mintha mindent ő irányítana. ahogy a nőknél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!