Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt csúnya vagy átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt csúnya vagy átlag alatti hölgyek?

Figyelt kérdés

Van itt olyan hölgy, aki a saját meglátása szerint csúnya vagy átlag alatti? Vagy olyan akiről konkrétan állították (ismerősök, ismeretlenek), hogy a fenti kategóriá(k)ba tartozik?

Ha ide sorolod magad: Egyedülálló vagy, vagy kapcsolatban élsz?

Ha nem szégyelled, kor, nem és lakhely (megye) is jöhet.

Kérem, hogy a trollok, és tudatos kirekesztők keressenek maguknak másik kérdést!

Köszönöm.

2016. jún. 3. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Elfelejtettem: 36 éves vagyok, Skandináviában élek a vőlegényemmel.
2016. jún. 3. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

6-os vagyok: ne érts félre, nem vitatkozni szeretnék, ezt előre le is szögezem! :)

Szóval: biztosan igazad van abban, hogy hibás önképem van. Ha nagyon nagyon lényeges, hogy hibákat említsek, akkor örülnék nagyobb melleknek és kisebb orrnak.

De az, hogy "hibákat" említenek a lányok, koránt sem megfogható dolog. A barátnőm olyan hibákat lát magán, amiket én akkor se látok, ha fegyvert szegeznek a fejemhez! Szerinte csúnya orra van - szerintem rajzolni se lehetne szebbet. Szerinte vastag lába van - szerintem, ha vékonyabb lenne, összeszakadna a felsőtestének a súlya alatt. Szerinte rendezetlenek a fogai - szerintem vak, vagy nem a saját fogait nézi.

Ennyi erővel lehet, hogy az én orrommal sincs semmi baj, teljesen rendben van a mérete, csak én nagynak látom. A másik kérdés, hogy ezeket a "hibákat" ki és mikor sulykolta bele a lányokba? Mert többnyire lányok szoktak lányokat bántani és maximum középsuliig csinálja az ember azt, hogy nyíltan kritizál másokat. Sokszor olyan dolgokkal, amik nem is igazak! Például az egyik válaszoló írja, hogy szeplős és ez egy hibája. Na én ezt nem értem, hogy miért hiba? Nekem tökre tetszik a szeplő! A vörös hajat is hibaként említi. Ó, ha nekem rézvörös hajam lenne, én olyan büszke lennék rá, szerintem a leggyönyörűbb hajszín! A munkahelyemen van egy vörös, szeplős lány. Én mindig megbámulom, szerintem annyira szép és szexis! De mivel ritka a vörös és szeplős lány, ezért ez egy különleges dolog és a fiatal, iskolás lányok féltékenységből bántják az ilyet, kirekesztik és csúfolják. Lehet, közben a kiálló fogaival is szebb, mint 3 másik csúfolódó együttvéve, de ezt sulykolták belé... Aztán felnőttként is, amikor feltesznek egy ilyen kérdést, akkor azt válaszolja, hogy ő ronda, mert ezt vagdosták a fejéhez gonoszkodásból. Persze nem tudom, csak feltételezem, hogy ez történt. Ahogy az én sulimban is ez történt és az átlagos lányok összefogva támadták a legszebbeket. A csúnyákkal meg nem is foglalkoztak, mert ugye az nem kihívás, a csúnya tudja magáról, hogy csúnya, aztán jól van, elvan az magának, de szépeket el kellett lehetetleníteni, le kellett törni a szarvukat és mindenféle icipici, észrevehetetlen apró hibát úgy felnagyítottak, hogy tényleg még a kivételesen szép lányok is egy idő után elvonultak bőgni, hogy torz fejük van! Szóval az a baj, hogy a torz önkép sokszor köszönhető annak is, hogy irigységből a lányok bántják egymást. Nem vitatkozni akarok én, ha itt azt mondják a lányok, hogy ők csúnyák, akkor oké, én elfogadom. Látatlanban nem is tudom biztosra állítani, hogy itt egytől egyig szépségkirálynők szomorkodnak :)

2016. jún. 3. 16:02
 13/21 Költőnő? ***** válasza:
64%
Többen rusnyáztak már le, én is tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok egy bálkirálynő típus. Az (általam) magamnál szebbnek tartott nők körében mindig szorongok. Hanyag a tartásom, fogszabályzó, amióta az eszemet tudom kellene de durván. Folyamatban van amúgy, csak nem olcsó. Egyszóval vannak bajok. Kamaszkoromban rengeteg gúnyt és visszautasítást kaptam. Míg negatív énképem volt, mindenben negatív és pesszimista voltam. Ez mára változott. Egészen jól megvagyok magammal, kukáztam gerincet, dolgoztam magamon, lett önbizalom, lettek kapcsolatok. A külsőm nemigen változott, a személyiségem igen.
2016. jún. 3. 16:07
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
A szeplős vagyok. A lányok sosem mondtak semmi rosszat. Csak a fiúk. Idegenek ismerősök egyaránt. És nem csak sulis korban. Olyan 21 éves koromig, azóta rendben tartom minden nap magam, a szeplőket meg igyekszem takarni. De ha tennék fel előtte utána képet azért jó nagy csodálkozások lennének.
2016. jún. 3. 16:13
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

Hát őszintén. Sajnos a tini korom nem úgy alakult ahogy szerettem volna. Nagyon meghíztam. Mára már nem sok jele van, hogy valaha kórosan elhízott voltam(bár még nem vagyok a végén a fogyásnak, de már látszik a fény) .

Valahogy mindig azt mondták, hogy ha egyszer lefogysz döglenek majd érted a pasik. Nem így van. Sajnos az arcom nem lett szebb, miért is szépült volna meg.

Sokat csesztettek tiniként. Mára már nem bántanak viszont bókokat sem kapok, ergo kövér nem vagy, de szép sem. Ja és ami a legfontosabb a tükör soha sem hazudik.

23/Pest

2016. jún. 3. 17:21
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

Konklúzió:

Egy nő vagy ronda, de magát szépnek látja -> nem áll le akárkivel

vagy szép, és magát ugyan nem látja szépnek, de mivel sorban állnak nála a jó pasik, ezért miért kezdene átlagossal

-> Átlagos pasik rá..sztak.

2016. jún. 3. 20:39
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
Én olyan baromi ronda vagyok, hogy eltanácsoltak az óvónőképzőből azzal az indokkal, hogy látványom rombolná a kialakulóban lévő gyermeki esztétikumot.
2016. jún. 3. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Itt vagyok én.

Fiús arcom van és nagy orrom, erős a csontozatom is (jelenleg 55-59 kiló vagyok, de voltam 49 kiló is a 167 centimhez. Akkor úgy néztem ki, mint egy villanyoszlop, most legalább van mellem és fenekem).

Nem annyira adok magamra, mert 1. minek? 2. pénzkidobásnak tartom, inkább a hobbijaimra/tanulmányaimra költök, 3. érzékem sincs hozzá, hogy miből mi lenne a jó.

Párkapcsolatom van, de hanyatlik.

22/L, Pest

Jöhet a lepontozás, bánom is én.

2016. jún. 3. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:
37%
Én zöld kezet adtam. :)
2016. jún. 3. 23:07
 20/21 Költőnő? ***** válasza:
27%
Annak a bazári majomnak aki lepontozta az összes választ; érdekelne h mitől nem HASZNOSAK ezek a válaszok?
2016. jún. 4. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!