Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem engedik az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik az emberek hogy valakinek jó legyen?

Figyelt kérdés

Tapasztaltam h egy ismeretlen lánnyal meg van mondjuk a közös szimpátia első ránézésre beszélnék vele, a körülötte lévők nem engedik, oda mennek egyből "legyeskedni" elterelni a dolgot teljesen más irányba, még esetleg gúnyt is üznek, mintha át akarnák mosni a lány fejét, úgy viselkednek mintha őket érintené a dolog, ezzel teljesen kiölve az egyéni személyes választás lehetőségét. Miért van ez ? Nem lehet az embernek saját választása ? Már nem müködik hogy négyszemközt tudjak valakivel beszélni ? Egyáltalán, mi közük nekik ahhoz hogy beleavatkozzanak más ember jogaiba döntéseibe ?

Ugyanez "barinők esetén, én odamegyek egy konkrét lányhoz, de a kedves barinő 5x lebeszéli a lányt arról hogy miért ne, próbál keresztbe tenni. Mintha a lánynak nem lenne saját döntése.

2016. jún. 3. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Valoszinüleg valami nagyon ijesztö van bemmed. Megjelenésed, stilusod,.....?
2016. jún. 3. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egy ily nep. Nem hagyhatjuk hogy masnak jobb legyen mint nekunk.
2016. jún. 3. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyetértek veled, én is tapasztaltam mindezt. Nagyon fontos, hogy csak Önmagadban bízz és a szerénység nagyon fog abban segíteni, hogy előre tudj jutni. A kellemetlen és energiaszívó embereket minden esetben kerülni kell, a lehető legjobban.
2016. jún. 3. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Többször fordult elő, hogy egy pasi rajtam keresztül próbált meg a barátnőmhöz közelíteni. Ismerem a barátnőm ízlését, igényeit, és ismervén a pasit, tudtam, hogy meg sem közelíti azt. Próbáltam ezt jelezni a pasinak, mondtam, hogy a barátnőm azért kedves vele, mert mindenkivel az, ezt nem kell úgy vennie, hogy esélye van. Nem hitt nekem, úgyhogy magának kellett koppannia.
2016. jún. 3. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsiak, féltékenyek.
2016. jún. 3. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányok/nők esetében a barátnők olyanok, mint az építészeknek a földhivatal, vagyis mindig meg kell szerezni a jóváhagyásukat, mert ha egy nekik nem tetsző döntést hozol, akkor pokollá teszik az életed. A lányoknál ez úgy megy, hogy ha van egy éppen rájuk pályázó férfi, akkor előtte mindig megtárgyalják a barátnőkkel, hogy mi legyen: ha a barátnők rábólintanak, akkor szabad az út, ha viszont nem, akkor egyrészt elkergetik a srácot, másrészt meg elültetik a bogarat annak a csajnak a fülébe, akire a srác hajt és olyan dolgokat hitetnek el vele, amik hatására végül a csaj elutasítja a pasi közeledését. A nők alapvetően normakövető mentalitásúak, ezért igyekeznek mindig megszerezni az általuk fontosnak tartott emberek áldását egy-egy döntésük előtt, ezért lehet sokszor hallani a jól ismert "össze vagyok zavarodva" dumát, ami semmi mást nem jelent, mint azt, hogy "a barátnőim véleménye és az enyém különbözik és emiatt egy olyan dilemmába keveredtem, ahol nem tudok biztos döntést hozni'. A Te eseted se más annál, mit amit itt felvázoltam: hajtasz egy lányra, akinek a barátnői nem csípnek téged valamilyen oknál fogva, ezért igyekeznek közétek állni és elijeszteni téged, illetve meggyőzni őt, hogy ne kezdjen veled, még akkor se, ha szeretne. A nők számára a barátnők olyanok, mint a vének tanácsa, vagyis az ő jóváhagyásukkal igyekeznek mindent megtenni, mert félnek attól, hogy netán valami olyasmit tesznek és emiatt elveszítik a barátnőik tiszteletét, egy nő számára pedig a kirekesztés olyasmi, mint a férfiaknak a kiherélés, szóval igyekeznek mindig megfelelni a barátnők elvárásainak, még akkor is, ha olyan döntést kell hozniuk, amit ők maguk egyáltalán nem akarnak.
2016. jún. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!