Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kevesbe elonyos kinezetu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kevesbe elonyos kinezetu srac hogy kezdjen neki az ismerkedesnek? Mert mar alapbol tetemes hatranybol indul

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Neten minden normális lányra 100 fiú nyomul. Ebből 30 jobban néz ki mint te, 25nek több pénze van, 20nak jobb szövege mint neked. Hogy biztassalak, 30 megkérdezi meg....ja e vagy küld képet a pöckéről.
2016. jún. 2. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak add önmagad és egyáltalán ne görcsölj azon hogy nem nézel ki olyan jól mint mások. Próbáld megszeretni önmagadat is, mert azért ez nagyon átjön egy srácnak a viselkedésén hogy milyen a kapcsolata saját magával.

Próbáld meglátni magadban az értékeset és akkor már tudsz úgy ismerkedni hogy kicsit felülkerekedtél a nem 100%-os külsődből adódó komplexuson. Értékes alatt nem igazán a külső tulajdonságokat értem, gondolj bele h te sem csak a külsődből állsz, az csak egy kis része a nagy egésznek.

Ez majd ad egyfajta magabiztosságot ami önmagában is vonzó szerintem.

Ha vannak lánybarátaid akkor tudsz a lányokkal beszélgetni, ezzel nincs gond ha jól sejtem.

Itt az egyetemen volt egy tanárom, egy kimondottan csúnya férfi. Hát én oda voltam érte de tényleg. :D Látszott hogy nem igazán érdekli h mit gondolnak mások róla, csak bejött a gyűrött arcával reggel, teljesen természetesen elkezdett beszélni az aktuális témáról, röviden tömören összefoglalta a lényeget és minden lány olvadozott. :D Határozottan vonzó férfi, soha egy percig se taszított hogy nem szép az arca és nincs kigyúrva a teste. Mikor kérdés volt mindig tök kedvesen válaszolt, amit szintén szerettem benne, és néha elmosolyodott ahh :D de jók is voltak azok az órák.

Ja és sztem se neten ismerkedj, nekem pl sokkal szimpibbek azok a fiúk akiknek van merszük elhívni valahová, akkor is ha nem akarok elmenni. Erre nevelem az öcsémet is, hogy hívja csak el bátran a lányokat és ne féljen a visszautasítástól. Az eredménye az hogy a lányosztálytársai oda vannak érte, pedig eddig csak egyikőjüket hívta el moziba, akit a szülei nem engedtek el :D

2016. jún. 2. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:

"Csak add önmagad"

ez 1 baromság.

2016. jún. 3. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13,as kifejtenéd??
2016. jún. 3. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:

"13,as kifejtenéd??"

1 - ha az illető nem jön be a nő(k)nek, mindegy milyen a belső tulajdonsága.

2 - ha tényleg gáz, mint ember, akkor is "adja magát"?

erről ez a tipikus duma jut eszembe, amit én is megkaptam: "szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lehet"

2016. jún. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!