Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kevesbe elonyos kinezetu srac hogy kezdjen neki az ismerkedesnek? Mert mar alapbol tetemes hatranybol indul
Csak add önmagad és egyáltalán ne görcsölj azon hogy nem nézel ki olyan jól mint mások. Próbáld megszeretni önmagadat is, mert azért ez nagyon átjön egy srácnak a viselkedésén hogy milyen a kapcsolata saját magával.
Próbáld meglátni magadban az értékeset és akkor már tudsz úgy ismerkedni hogy kicsit felülkerekedtél a nem 100%-os külsődből adódó komplexuson. Értékes alatt nem igazán a külső tulajdonságokat értem, gondolj bele h te sem csak a külsődből állsz, az csak egy kis része a nagy egésznek.
Ez majd ad egyfajta magabiztosságot ami önmagában is vonzó szerintem.
Ha vannak lánybarátaid akkor tudsz a lányokkal beszélgetni, ezzel nincs gond ha jól sejtem.
Itt az egyetemen volt egy tanárom, egy kimondottan csúnya férfi. Hát én oda voltam érte de tényleg. :D Látszott hogy nem igazán érdekli h mit gondolnak mások róla, csak bejött a gyűrött arcával reggel, teljesen természetesen elkezdett beszélni az aktuális témáról, röviden tömören összefoglalta a lényeget és minden lány olvadozott. :D Határozottan vonzó férfi, soha egy percig se taszított hogy nem szép az arca és nincs kigyúrva a teste. Mikor kérdés volt mindig tök kedvesen válaszolt, amit szintén szerettem benne, és néha elmosolyodott ahh :D de jók is voltak azok az órák.
Ja és sztem se neten ismerkedj, nekem pl sokkal szimpibbek azok a fiúk akiknek van merszük elhívni valahová, akkor is ha nem akarok elmenni. Erre nevelem az öcsémet is, hogy hívja csak el bátran a lányokat és ne féljen a visszautasítástól. Az eredménye az hogy a lányosztálytársai oda vannak érte, pedig eddig csak egyikőjüket hívta el moziba, akit a szülei nem engedtek el :D
"Csak add önmagad"
ez 1 baromság.
"13,as kifejtenéd??"
1 - ha az illető nem jön be a nő(k)nek, mindegy milyen a belső tulajdonsága.
2 - ha tényleg gáz, mint ember, akkor is "adja magát"?
erről ez a tipikus duma jut eszembe, amit én is megkaptam: "szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lehet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!