Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen sok lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok lenne a szüleivel elő férfiak száma? Hogy fog így az a sok nő part találni akiknél elvárás hogy külön lakjon a férfi?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 1. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Engem olyankor nem zavar, ha van lehetosegunk kettesben lenni, aludni nala. Mivel nalam ez keptelenseg, anelkul pedig nem butorozom ossze senkivel, hogy ki nem derult, osszeillunk-e szexualis teren.

Ezt leszamitva, akar tetszik valakinek, akar nem, nekem nincs lehetosegem alberletet fizetni jelenleg, ha csak nem akarok parizsis zsemlen elni reggeltol estig. Teljesen megertem, hogy vannak ferfiak hozzam hasonlo helyzetben, az en koromban. :(

23N

2016. jún. 1. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy! Remélem kihalnak!
2016. jún. 1. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:

én egyedül élek :D

25F

2016. jún. 1. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Biza ez leginkább csak nőkön múlik, :)

nekem mondjuk férfiként nem elvárt igény magamnak hogy 500 féle ruhadarab legyen a szekrényeben és jacuzzi a fürdőszobában.. Legtöbb férfi nem kerget álmokat, illúziókat, legalább is én nem.

Legtöbb férfi egyszerüen él, mert nem szorulnak arra hogy szórják a pénzt fölösleges kacatokra. s akármennyire is hihetetlen De egyszerü józan paraszti ésszel is ellehet éldegélni boldogan.

Itt az a kérdés hogy mi lesz majd fontos a nőknek, az hogy aranypalotába éljenek,

vagy egy jól müködő kapcsolatban, ha ez utóbbit választják akkor bizony lejjebb kell adni az igényekből. és lehet dönteni Saját ego vs férfivel élni :)

Mellesleg nemsokára egyedül fogok élni, feltenném a kérdést akkor is hogy egyedül élek jó e ? akkor is az lenne a reakció nők részéről hogy egy szerencsétlen utolsó sz.r alak vagyok, meg hogy nem értik a kérdést..

2016. jún. 1. 19:13
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem találnak azok így is, nem kell értük kamu-aggódni :D
2016. jún. 1. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
30-39 között, ahol én nézelődtem az egyedülálló férfiak egynegyede él szülővel. Háromnegyedük nem. Simán találtam olyat, aki egyedül élt. (Már nem, mert már velem él.)
2016. jún. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!