Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen barátnője lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barátnője lehet egy ilyen kinézetű férfinak? Hol és hogyan próbálkozzak?

Figyelt kérdés

32 éves rendes okos srác vagyok aki már nagyon szeretne családot.

A külsőm probléma lehet mert 161 cm vagyok nagyon vékony sajnos 57 kg és nagyon magas a hangom. Ez a nőknek nem annyira bejövős úgy vettem észre

2016. jún. 1. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Őszintén? Semmilyen. Még a pici lányok gondolkodása szerint is 175-180 centinél kezdődik a férfi. A vékony testalkat és a magas hang szintén elég nagy hátrányt jelentenek, de az alacsonyság kizáró ok minden nőnél.
2016. jún. 1. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem srác vagy 32 évesen hanem férfi. Legalábbis annak kéne lenned. Másrészt olyan barátnőd lehet ezek után is amilyenek eddig voltak. Gondolom ennyi idős korodra azért összeszedtél már lányt, vagy nem? Amúgy igen iszonyat alacsony vagy, de nem ezen múlik minden. Én több olyan párt is látok nap mint nap az utcán ahol a csaj a magasabb és tökre nem zavarja őket. De az fontos hogy ha ilyen hátráltató tényezők vannak akkor a többi dolog mind rendben legyen az életedben. Pl ha családot akarsz remélem van biztos állásod, jó kereseted, saját lakásod. Másrészt legyél művelt, kedves, jókedvű, tisztességes, érdekes egyéniség és simán összeszedhetsz egy feleséget. Szépet, kedveset is.
2016. jún. 1. 18:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Küldj képet bro.
2016. jún. 2. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Felesleges hallgatnod a GYK ügyeletes, testépítő csajozógépére (már bocsi, de minden vékony srác kérdésénél itt teremsz :D), mert neked qrvára nem a súlyod vagy a magas hangod miatt kell aggódnod, hanem a magasságod miatt. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem akarlak hitegetni, úgyhogy elmondom neked, hogy 161 centivel gyakorlatilag lehetetlen lesz már egy olyan minimálisan is vonzó csajt/nőt találnod, aki egy kicsit is meg tudja benned gyújtani a szikrát. Ezt abból kiindulva mondom, hogy én 170 centivel, két mérnöki diplomával, jóképű arccal és stabil egzisztenciával 26 évesen is csak egy olyan érdekkapcsolatom van, ami idő kérdése, hogy véget ér (nem részletezem, csak annyit mondok, hogy elég kövér és "fura kinézetű", viszont piszok gazdag hölgyikéről van szó így egyenlőre mind2-en kompromisszumot tudunk kötni, de csak idő kérdése, hogy szakítani fogok vele, mert nem bírom az életet érzéki szex nélkül). Tényleg csak az egzisztenciában és az amszterdami piros lámpás negyedben bízhatsz. Esetleg ha bejönnek neked a pici ázsiai lányok, próbálj velük ismerkedni, mert ők legalább toleránsabbak, mint az európai "génszelektálós" nők. Remélem mindenki tiszteletben tartja a véleményemet. További szép estét nektek. :)
2016. jún. 2. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó ez a te hibád,hogy ha a magasságodra fogsz mindent.

Két mérnöki diplomád van gondolom jól is keresel,akkor tarts szeretőt a ,,barátnőd" mellett ha már érdekből vagy vele,amúgy érthető amit írsz.

Ha alacsony vagy kompenzálnod kell,neked ott az egzisztenciád,akkor öltözködj nagyon férfiasan,Armani öltöny,Hublot óra,feszes farmer,és neked is azt mondom MENJ EL EDZENI,fejleszd a kommunikációd,és lesz csinos vonzó nőd ennyi az egész,bele kell tenni a melót de valamit valamiért,neked szerintem nem kell ecsetelnem.

2016. jún. 3. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!