Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik tetszik jobban csak (! ) alkatra (fej nem számít)?
Első. A második egyenesen visszataszító.
Nekem a konditermes, táplálékkiegészítős izmok nem jönnek be... A természetes viszont igen, és a második egyáltalán nem olyan...
A másodikhoz kell egy raklkap koksz és kirívóan jó genetika, az emberek 90% soha nem lesz ilyen bármennyit is edz.
Az első jó :)
Nekem a második, bár nehéz elvonatkoztatni a fejtől. Ovarall szimpibb az első mégis, férfiasabb, sokkal jobb a kisugárzása.
Ha letakarom a fejeket, akkor viszont a második.
A véleményemet formáló tényező, hogy magam is súlyzós edzést végzek és körül vagyok véve ilyen és ehhez hasonló fizikumú férfiakkal.
Tudom, ritka, de nekem kifejezetten tetszenek a testépítők is. :)
24N
15-ös, a második képen Jeff Seid van, már tizenéves korában többször megbukott a drog teszteken, és már csak olyan versenyeken szerepel ahol nincs dopping tesz.
Ellenben az első képen, Dean Ambrose-ban is baromi sok munka van, lehet hogy nem sokkal kevesebb mint az elsőben, csak ő nem koxol.
Szerencsére a legtöbb nőnek idáig a természetes izomzat tetszik.
Jézusom...
Az ilyen s***hülye barmok miatt alakultak ki ezek az "Izomagy" sztereotípiák, mint ez az utolsó.
Ki beszélt itt bármit testépítésről? Itt lányok értékeltek két fizikumot hogy melyik vonzóbb a számukra.
Az utolsó me gteljesen jogosan felvázolta a tényeket hogy Jeff Seid köztudottan drogos(nem fehérje porra gondolok hülyegyerek), a másik meg valószínűleg nem az, de ő is ugyan úgy keményen edz.
Sárgakapszula :DDDD
Azon a szinten is vagy.
Anyádék büszkék lehetnek rád, te kis genetikai kudarc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!