Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, melyik tetszik jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik tetszik jobban csak (! ) alkatra (fej nem számít)?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

2016. jún. 1. 10:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

Első. A második egyenesen visszataszító.

Nekem a konditermes, táplálékkiegészítős izmok nem jönnek be... A természetes viszont igen, és a második egyáltalán nem olyan...

2016. jún. 1. 11:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Ezek közül az első, de jobban szeretem a macisabb, kevésbé kigyúrt és szálkás férfiakat.
2016. jún. 1. 11:57
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért hiszi minden barom azt hogy ha valaki sportol és szálkás, meg izmos az egyből kokszol? Baz*meg ha szerinted pl a Protein shake koxnak számít akkor a hentesek a világ legnagyobb dealerei....
2016. jún. 1. 12:46
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

A másodikhoz kell egy raklkap koksz és kirívóan jó genetika, az emberek 90% soha nem lesz ilyen bármennyit is edz.

Az első jó :)

2016. jún. 1. 12:48
 15/25 anonim ***** válasza:
5%
Mennyi barom van aki kicsit sem ért a testépíttéshez. Nem véletlenül elhízott ez az ország. Zabáltok össze vissza nem fogytok és ráfogjátok a genetikára.... aki sikeres az meg 100 hogy koxol.... facepalm :D
2016. jún. 1. 13:12
 16/25 anonim ***** válasza:
1es.:)
2016. jún. 1. 13:14
 17/25 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a második, bár nehéz elvonatkoztatni a fejtől. Ovarall szimpibb az első mégis, férfiasabb, sokkal jobb a kisugárzása.

Ha letakarom a fejeket, akkor viszont a második.

A véleményemet formáló tényező, hogy magam is súlyzós edzést végzek és körül vagyok véve ilyen és ehhez hasonló fizikumú férfiakkal.

Tudom, ritka, de nekem kifejezetten tetszenek a testépítők is. :)

24N

2016. jún. 1. 13:26
 18/25 A kérdező kommentje:

15-ös, a második képen Jeff Seid van, már tizenéves korában többször megbukott a drog teszteken, és már csak olyan versenyeken szerepel ahol nincs dopping tesz.

Ellenben az első képen, Dean Ambrose-ban is baromi sok munka van, lehet hogy nem sokkal kevesebb mint az elsőben, csak ő nem koxol.

Szerencsére a legtöbb nőnek idáig a természetes izomzat tetszik.

2016. jún. 1. 13:35
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Látom az emberk nagyja sík hülye a témában. Legalább a sárga kapszulát olvassátok el, és rájöttök mekkora címeres baromok vagyokt. :D
2016. jún. 1. 16:25
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Jézusom...

Az ilyen s***hülye barmok miatt alakultak ki ezek az "Izomagy" sztereotípiák, mint ez az utolsó.

Ki beszélt itt bármit testépítésről? Itt lányok értékeltek két fizikumot hogy melyik vonzóbb a számukra.

Az utolsó me gteljesen jogosan felvázolta a tényeket hogy Jeff Seid köztudottan drogos(nem fehérje porra gondolok hülyegyerek), a másik meg valószínűleg nem az, de ő is ugyan úgy keményen edz.

Sárgakapszula :DDDD

Azon a szinten is vagy.

Anyádék büszkék lehetnek rád, te kis genetikai kudarc :)

2016. jún. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!