Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egy férfinak csak akkor legyenek, lehetnek igényei, ha ő maga a tökéleteset nyújtja?
Úgy vettem észre, hogy ha egy férfi minden szempontból tökéletes, akkor bármilyen igényei lehetnek, kell a nőknek. De ha már pár dolog hibádzik, akkor nem működik az az elv, hogy ugyanazt elvárhatja a nő irányába, amit ő maga nyújtani tud. Pl. ha egy férfi edzett, sportos, viszont nem valami jóképű vagy nem magas, akkor felháborítónak tartja a legtöbb nő, ha az elvárásai között szerepel a sportos test a nő irányába is. Annak ellenére, hogy pl. a szép arcot nem várja el, amit ő sem tud nyújtani. Neki be kell érnie egy túlsúlyos nővel jobb esetben.
Miért van ez? Hogy a férfinak már jóval lejjebb kell adnia az igényeit illetően, ha párt akar találni.
Pedig kolis vagyok (igaz a szintünkön csak lányok vannak, máshol meg milyen célból mászkáljak? Esetleg házhoz menjek a fiúk szobájába, vagy mi? :D).
Megdőlni látszik az az elmélet, hogy minden átlagos lánynak legalább 10 férfi udvarol egyszerre.
Én pedig azt tapasztalom, hogy ismerek a koliból sok lányt, akik átlagosak, de értük sincs "kapkodás".
Más környezet, más ismerősök, I guess. :D
*szingli lányok
Azért ezt is fontos kiemelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!