Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy manapság egyre gyakrabban a nőnek kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Egyre több nőismerősömnél hallom ezt a problémát, akik egyébként fiatalok és jól karbantartják magukat. Már én is megjártam, hogy intelligens, értelmes és "hetero" fiú tartott meg csak barátnak/munkatársnak, és vágott megkönnyebbült arcot, amikor egy másik fiúval meglátott.
2016. máj. 29. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Okai?

A könnyű és erős nők,akikre nem kell hajtani, mert úgyis jönnek maguktól. Megbántani nem szeretném őket, nyilván imponál hogy tetszem neki, de nemfogom feleségül venni,max megdöntöm de soha többet nem keresem.

Kb a nők 95%-a az,akire azt mondanám,hogy igen!

És most tegyük félre a külsőségeket.

Szeretem a duci és csontsovány lányokat is, ha van kisugárzása.

Mit sem ér egy kerek popsi, ha egyzserűáen a lelke és személyisége üres.

Szeretem ha a nőnek van tartása. Azt a nőt, aki tényleg független és nem csak azt mondja. Aki nem esik kétségbe ha nincs éppen barátja, hanem emelt fővel megy tovább és nem görcsösen keres. Aki vár az igazira, de közben elboldolgul maga is. Aki határozott, optimista, tiszteli magát, igényes a megjelenésére, sokat mosolyog és nem járatja le magát. Ez nekem egy nő. Egy ízig vérig nő!

2016. máj. 29. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy is a nők mondják ki a döntő szót..ha nekik nem tetszik egy férfi, akkor elküldik melegebb éghajlatra. Válasszátok csak ki, hogy ki jön be nektek és menjetek oda kezdeményezni. Elkerülendő a felesleges köröket.
2016. máj. 29. 16:57
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Ezt én nem igazán látom problémának. Mármint szerintem semmi baj nincs azzal, ha a nő mutatja ki az érdeklődését először.
2016. máj. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!