Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél előfordulhat az hogy lelki vonzalomból fizikai vonzalom lesz?
Vele most van ilyen. Pedig az illető férfi nem is csúnya, mindenki szerint helyes. Csak nem tetszett sokáig, belsőre elvarázsolt, s akkor vettem észre mint férfit. Sportol, nincs vele semmi baj, de valamiért külsőre eleinte nem volt az esetem, pedig sok lánynak tetszik. Érdekes van egy másik férfi aki külsőre kezdettől tetszik, de a személyisége unalmas, nem alakult ki részemrôl a kémia. Az előző férfi iránt nagyon erős lett a kémiám.
Előfordulhat, persze!
ennyi kamust olvasni vicces dolog, nem ilyen nem létezik. Legalább is én még soha egy ilyen nővel sem találkoztam,ismerőseim sem érdekes módon,pedig azért elég sok emberrel beszélgettem már életem során ilyenekről...
Szóval nincs ilyen,ha helyesnek születtél,akkor sok nőnél van esélyed,és válogathatsz is akár.
Ha nem,akkor pedig esélyed sincsen egyetlen nőnél sem...
24/F
Igaza van az utolsónak. :D
Ezeket csak trollok írogatják, hogy ilyen létezik. :D
Ha helyes vagy, akkor van esélyed, ha meg nem, akkor lehúzhatod magadat a budin. :D
Nem. Nálam legalábbis tuti nem.
Attól, hogy tetszik a személyisége, nem fogom szebbnek látni és vonzódni hozzá fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!