Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél előfordulhat az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél előfordulhat az hogy lelki vonzalomból fizikai vonzalom lesz?

Figyelt kérdés
Tehát abszolút nem vonzódik a külsőhöz de megszereti a lelkét és emiatt vonzódni kezd fizikailag is
2016. máj. 27. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Vele most van ilyen. Pedig az illető férfi nem is csúnya, mindenki szerint helyes. Csak nem tetszett sokáig, belsőre elvarázsolt, s akkor vettem észre mint férfit. Sportol, nincs vele semmi baj, de valamiért külsőre eleinte nem volt az esetem, pedig sok lánynak tetszik. Érdekes van egy másik férfi aki külsőre kezdettől tetszik, de a személyisége unalmas, nem alakult ki részemrôl a kémia. Az előző férfi iránt nagyon erős lett a kémiám.

Előfordulhat, persze!

2016. máj. 27. 11:19
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Velem is történt már ilyen. Csak barátilag beszélgettem egy sráccal, ugyanarra az egyetemre járunk. Külsőre nekem nincs olyan, alapból kizárom azt, aki esetleg nem az ideálom (már ha lenne olyan). Na a lényeg, hogy annyira nem volt szimpatikus külsőre. Aztán egyre többet beszélgettünk, végén már kb vártam az estéket, hogy beszéljünk majdnem hajnalig. Nagyon megkedveltem, talán túlságosan is, mint kellett volna. Igen, ezáltal külsőre is egyre jobban vonzott. Aztán mint utólag kiderült énnem kellettem neki, csak barátnak. Ez ilyen. Szerintem azoknál lehetséges ez a jelenség, akiknél nem elsődleges a külső. Sőt még talán másodlagos sem. :-)
2016. máj. 27. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
* Külsőre nekem nincs olyan, ahogy alapból kizárom azt, aki esetleg nem az ideálom (már ha lenne olyan). Na a lényeg, hogy annyira nem volt szimpatikus külsőre. Aztán egyre többet beszélgettünk....
2016. máj. 27. 11:32
 14/20 anonim ***** válasza:
23%

ennyi kamust olvasni vicces dolog, nem ilyen nem létezik. Legalább is én még soha egy ilyen nővel sem találkoztam,ismerőseim sem érdekes módon,pedig azért elég sok emberrel beszélgettem már életem során ilyenekről...

Szóval nincs ilyen,ha helyesnek születtél,akkor sok nőnél van esélyed,és válogathatsz is akár.

Ha nem,akkor pedig esélyed sincsen egyetlen nőnél sem...

24/F

2016. máj. 27. 12:00
 15/20 anonim ***** válasza:
13%

Igaza van az utolsónak. :D

Ezeket csak trollok írogatják, hogy ilyen létezik. :D

Ha helyes vagy, akkor van esélyed, ha meg nem, akkor lehúzhatod magadat a budin. :D

2016. máj. 27. 12:28
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem volt ilyen, sőt ma is tart.
2016. máj. 27. 12:42
 17/20 anonim ***** válasza:
nálam csak ilyen van mivel demiszexuális vagyok DE ezt nem azt jelenti,hogy minden igénytelen, ápolatlan emberrel összejönnék hanem csak annyit,hogy sokkal nagyobb skálán mozgok mivel csupán külsőségektől nem vagyok képes szexuális/fizikai vonzalmat érezni.
2016. máj. 27. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem. Nálam legalábbis tuti nem.

Attól, hogy tetszik a személyisége, nem fogom szebbnek látni és vonzódni hozzá fizikailag.

2016. máj. 27. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2016. máj. 27. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
nálam is volt már iylen. de nem bányarémből indultunk, ezt jó, ha tudod.
2016. máj. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!