Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud tenni egy 160 cm vagy alatti pasi?
Figyelt kérdés
Nyilván a pénz nem jöhet szóba, mert akkor nem a pasit fogja szeretni az adott lány hanem a pénzt, ennél még az egyedüllét is jobb. Egy ilyen alacsony pasi találhat lányt magának? Az alacsonyabb lányok szeretik az ilyen pasikat?2016. máj. 26. 16:04
2/11 anonim 

válasza:

Semmit. Tapasztalatból mondom, hogy ilyen magassággal nem kellesz a nőknek. Én 161 cm vagyok, elég sokat próbálkoztam eddig, de mindig visszautasítottak. Még a nálam alacsonyabb nők is kapásból elutasítják a közeledésem.
Meg kell próbálni kizárni őket az életedből. Minél többen bántottak meg téged, annál könnyebb ezt megcsinálni. Egyedül a testi vágyakkal nem tudtam még mit kezdeni. 23F
3/11 anonim 

válasza:

4/11 anonim 

válasza:

Ha a pénzt is kizárod, akkor semmit, egyedül maradsz életed végéig. Sajnos a lányoknak 175-180 centinél kezdődik a férfi, ennél alacsonyabbakhoz egyszerűen nem képesek vonzódni.
5/11 anonim 

válasza:

Nekem kifejezetten bejonnek az alacsony pasik. Szerintem sokkal jobbak az ágyba. Ha még pénze is van az főnyeremény. Ők igazán a tenyerükön hordozzák a nőket
6/11 anonim válasza:
Igaz, hogy en nagyon alacsony vagyok (154 cm), de nalam csak 180cm-tol kezdodik A pasi. A legjobb amit tehetsz,hogy kigyurod magad, az sokat dobhat rajtad, persze csak modjaval, mert ellenkezo hatast is elerhetsz. 20L
7/11 anonim 

válasza:

Nyugodj meg, lesz barátnőd! Persze, te se a 170 cm magas lányok között keresgélj. Ismerek olyan párt, ahol a csaj egy fejjel nagyobb a pasinál; évek óta együtt vannak és szeretik egymást.
Szóval nem a magasság a lényeg.
8/11 anonim 

válasza:

Komolyan kérdezem, hogy szerencsétlent (már megbocsáss kérdező, minden rosszindulat nélkül mondom, de más szóval nem tudom érzékeltetni a helyzetedet) miért kell feleslegesen hitegetni? Aki nem dugja a fejét a homokba annak úgyis nyilvánvaló, hogy 160 centivel max csak egy pöttöm kirakatcsajt fog magának találni jó sok pénzért. Még a 170 centi körüli pasiknak is lehetetlen, nemhogy egy olyan férfinak, aki a női átlagnál is szemmel láthatóan alacsonyabb. Számtalan 170 körüli ismerősöm van (magamat is beleértve), akinek sosem volt még barátnője, vagyis jobban belegondolva 4-nek már volt, de közülük is 3 néhány hónapig tartó érdekkapcsolat volt, az az egy srác meg nem százas és már évek óta egy 85-90 kilós Brünhildával jár (persze lehet szeretik is egymást). Szóval azt tanácsolom neked, valahogy próbálj a karrieredre/hobbidra koncentrálni, esetleg ismerkedhetsz külföldi egyetemista ázsiai lányokkal, ők valamivel toleránsabbak és konzervatívabbak, mint az európai nők. Mást nem tudok mondani. Még számomra is leküzdhetetlen a konkurencia, hát még neked.
9/11 anonim 

válasza:

Gyuruk ura statiszta valogatas indul, hobbitokat keresnek ezerrel.
10/11 anonim 

válasza:

Attól, hogy valaki balfsz, mások még érvényesülhetnek alacsonyként is, nem kell leírni a kérdezőt. Nyilván átlagos vagy átlag feletti magassággal könnyebb dolgod lenne, de így is sok mindent elérhetsz, ha beleteszed a munkát (lásd a linkelt cikket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!