Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szemmel egy ilyen nő taszító vagy vonzó is lehet?
Aki a korához képest már fiatalon az átlag társadalomhoz képest több szenvedésen esett át. (szülő elvesztése, alkoholista családtok, bántalmazás, mély szegénység, családi konfliktus, súlyos betegség)
Nem tudom fel merjem-e vállalni mindezt. Ismerkedem valakivel, egy két dolgot tud, attól félek menekülni fog, ha megtudja a teljes igazságot. Egyébként pozitívan állok az élethez. Csak túlzottan vissza fogott, zárkózott, èrzékeny vagyok. Nem szeretek társaságba, szórakozni járni, ismerkedni. Inkább az egyszerű, apró örömöket, a nyugalmat, a kultúrát keresem. A saját korosztályomtól eltérően gondolkodom. Ez baj?
Szerintem majd csak ha kapcsolatban vagytok.
Van, akit én is elijesztettem már ezzel... pedig én is csak megnyíltam, nem kezdtem el panaszkodni, hanem tárgyilagosan elmondtam hogy ez a helyzet, azóta sem hallottam felőle.
Ezt a kérdést mintha én írtam volna ki, csak a különbség annyi, hogy én már tudom rá a választ.
Aki szerint bármi taszító, ami te vagy, az ne érdekeljen soha. Csak azzal foglalkozz, aki elfogad és szeret úgy, ahogy vagy. Van olyan, aki számára vonzó vagy.
Nálam is volt rossz gyerekkor,betegség,szülő elvesztése és elkezdtem itt beszélgetni valakivel,leírtam tárgyilagosan az élettörténetem,mert úgy éreztem,hogy megbízhatok benne és utána lelépett,de nem tudom,hogy emiatt-e.
Kapcsolat elején legyél őszinte.Ha valakit taszít az,ami a múltban történt veled,az nem a te embered volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!