Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a képlet, miszerint egy férfinak nagy eséllyel csak akkor lesz sikeres kapcsolata, ha magasság + péniszméret = 205 cm?
Egy barátom elmélete, elôször azt hittem hülyeség de megkérdeztem a 190 alatti ismerôseimet akiknek van csajok, hogy mekkora a farkuk, mindnek 20'felett van... Meg az összes csajozógép égi eszelô.
Alapelvárás persze az izmosság, és legalább átlagos arc.
Pasilogika... :-D
Öcsémnek akkor kb. 30cm körüli méretekkel kellene rendelkeznie, de ha a gatyáiból indulok ki, ami mosásba kerül, nincs neki akkora, de sose volt nagy problémája a csajozással. :-) Fiúk, ha ennyire unatkoztok, van ötletem, mivel töltsétek el ezt a sok szabadidőt...
Szerintem az "akinek van csaja" meg a csajozógép eleve két külön kategória.
Aki meg azt mondja hogy 20 felett van neki, az szinte biztosan hazudik. A férfiak kb 1%-nak van akkora.
A 190 centis magasság sem annyira gyakori... max 15%.
Remélem nem gondolod hogy a férfiak 15%-ának van csak sikeres kapcsolata.
"megkérdeztem a 190 alatti ismerôseimet akiknek van csajok, hogy mekkora a farkuk, mindnek 20'felett van..."
Persze, mindnek. Nekem meg az összes nő ismerősömnek 95/E kosaras vagy annál nagyobb mellei vannak.
Látod ez nézőpont kérdése, ha én 11 férfival feküdtem volna le, már megkapom a férfifaló jelzőt.
Nem tudom/tudtam, hogy neked ez a csajozógép egy pozitív jelző-e, csak a számra mondtam, hogy az nem kevés, úgyhogy ha az kell az önbizalmadhoz, hogy meglegyen ez a jelző, én megadom neked.
Egyébként sajnálom, hogy ilyen lányokba futottál bele, nem azért "amilyenek", hanem mert nem egyeztek a szándékaitok. Mondjuk szerintem lebecsülöd magad. Ha tényleg képtelen lennél kezdeményezni, hiába a jó kinézet, ennyi lányt nem fogtál volna meg. Szerencse kérdése (is). Van aki azonnal rátalál a párjára, másnak évek kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!