Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők/Lányok! Külsőre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok! Külsőre hogy nézzen ki egy pasi?

Figyelt kérdés
ugyertve ruházata,mibe legyen?inkább farmer mint nadrág ? farmering+farmernadrág+tornacipő+körbenyírt-haj+kék szem =megfelelő pasi?
2016. máj. 25. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Valakinek biztos megfelelo...
2016. máj. 25. 21:48
 2/10 Linó03 ***** válasza:

Nekem nyolc, csak ne ágrólszakadt legyen.

Igen, teljesen jó. A lényeg úgysem ezen múlik.

2016. máj. 25. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lányoknak mindegy, a kisugárzás a lényeg meg az összehatás.

(persze azért szandál zokni meg ilyen gáz azért ne legyen XD )

2016. máj. 25. 21:49
 4/10 ittittitt ***** válasza:
39%
mindegy csak legyen jó sok dollárja és lobogjon a farka ,aztan az lehet fogszabályzós patanásos moderátor is.
2016. máj. 25. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik a farmer ing+ farmer nadrág, sem a körbenyírt haj, a szem szín meg kb mindegy, azt úgyse tudja megváltoztatni. Fontos, hogy igényes legyen, de egy jó póló farmerral első randira nekem pl. teljesen megfelel, főleg, ha nem beszéljük meg, hogy kiöltözünk
2016. máj. 25. 22:06
 6/10 ~OnLány~ ***** válasza:

Juj, szandál+zokni komináció..:D

Szerintem mindenkinek van saját stílusa, amit egy lány kedvéért nem szeretne megváltoztatni. Úgy kell az illetőt elfogadni, ahogyan szeret öltözködni.

Na jó, azért ne tramplis legyen, de tudja mi mihez és hova illik. Akár az a kombináció is elmegy, amit felsoroltál. Farmer ing és nadrág már sok, inkább egy egyszerű pólóval jobban hangzik.

2016. máj. 25. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Magabiztosan
2016. máj. 25. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Diadalmas megjelenés, lehengerlő beszédmodor, győztes-de-nem-lenéző tekintet. Valahogy így kellene kinéznie, csak ezek a pasik mind foglaltak :((((((
2016. máj. 25. 23:01
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem igazából mindegy, csak legyen igényes, tiszta, és ne keverjék össze az öcsémmel. A pasi külsejét illetően vagyok a legkevésbé válogatós, elég sokféle vonzó létezik, úgyhogy megengedem neki, hogy úgy öltözzön, és úgy hordja a haját, ahogy akarja lol. Semmi közöm hozzá.
2016. máj. 25. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahogy szeretne, amíg ápolt, illemtudó és nem ízléstelen :D.

De ha azt nézzük, nekem mi jön be... a kisugárzás a legfontosabb, de mellette pluszpont, ha lazán elegáns a hétköznapokban, alkalmakkor meg teljesen. Farmer és normális nadrág is jöhet. Felsőnek vmi jó minőségű, mnem túl msportos pulcsi vagy ing vagy piképóló. Cipőből inkább minőségi félcipő, de tornacipő is jöhet, ha igényesen néz ki. Körbenyírt haj nálam nem annyira jön be.

2016. máj. 26. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!