Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, a lenti listáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a lenti listáról hányas az első olyan szint, ahonnét már elfogadnátok lányt?

Figyelt kérdés

[link]

Azt is írjátok meg kérlek, hogy ti hányas szintet képviselitek saját bevallás alapján.

2016. máj. 25. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

Az 5. sorban pl, vannak sokkal szebbek, mint a 6.-ban.

2016. máj. 25. 14:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Elírtam.

A 6. sorban vannak szebbek, mint a 7.-ben.

2016. máj. 25. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:

En sem szeretem ezt a képet, nem reális. Nekem mar az ötösbol is van amelyik tetszik. Rám különösen igaz, hogy voltak olyan barátnőim akiket a haverok mondtak mennyire jo no, milyen szerencsém van, nekem olyan átlagos volt. Masikra akire meg ugy néztem mint egy istennő, ok mondtak, hogy semmi extra.

Sajat magamat mint ferfi egy ilyen listádba 7,5-8 ba sorolnám.

2016. máj. 25. 15:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Az 5. sorbol a jobb szelso nekem kifejezetten tetszik De a leiras miatt inkabb 6-7. sortol.

Kep alapjan engem a 5-6 sorba lehetne tenni szerintem.

De pl kulonosen figyelek arra, hogy tiszta legyek mindig megha nem is divatos. (engem hidegen hagy a divat, nem is szeretem a mintas ruhakat.)

2016. máj. 25. 15:49
 15/22 anonim ***** válasza:
7 és 7. De nem jó a lista, szubjektív értékelés alapján sok ember helyezne képeket eggyel lejjebb vagy feljebb.
2016. máj. 25. 15:51
 16/22 anonim ***** válasza:
5-től felfelé.
2016. máj. 25. 16:15
 17/22 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan említitek az 5-ös sort, de mégis melyik csaj tetszik onnan?

Nekem egyik sem. A 4. sor pedig szó szerint már fogyatékosokat mutat.

Amúgy én sem vagyok elégedett a listával, mert pl. a 6. sor első csaj sokkal jobb, mint a 8. sor 3. csaj.

2016. máj. 25. 16:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Haha, 4chanes lista alapján dönteni...

Nekem a 4-esből a jobb második, az 5-ösből a bal és jobb szélső, a 6-osból a bal szélső, bal harmadik és jobb szélső tud érdekelni, a többit már nincs kedvem mazsolázgatni, "Koreai" barátnőt akarok (jól látom, hogy Sooyoung az ott a jobb szélen?). :D

Ha a szöveg alapján kell mondani valamit, akkor 6-tól felfelé... csak ugye, hogy mi attraktív és mi nem, az eléggé szubjektív.

28/f és magamat legalább egy 6-7-nek tartom, bár most enyhe túlsúlyom van.

2016. máj. 25. 17:12
 19/22 anonim ***** válasza:
5ösből párat, 6osból meg párat nem.
2016. máj. 25. 17:27
 20/22 anonim ***** válasza:

Az 5-ösök közül néhány és a 6-osból az összes, akikkel már szexelnék. Barátnőnek a 6-osból egy-kettő és a 7-8 amit el tudok képzelni.

A 9-eseket én már túl szépnek találom magamhoz képest, nem hiszem hogy egy 9-es lányt meg bírnék tartani hosszú távon.

A 10-11 és a 1,4 az egyértelműen csak hülyeség, nem is reagálok rájuk, de a lista többi része egész pontosan lett összerakva. Persze lehet van akit én is eggyel fentebb vagy lentebb tennék, de összességében tényleg értelmes, jól megcsinált lista, ami kb tükrözi a valóságot és a legeslegtöbb férfi ízlésvilágát is nagy átlagban.

Én férfiként magam ugyanígy kb a 7-es kategóriába sorolnám, szerintem jól nézek ki. Lehet 8-as is megvagyok a jóképűségem, magasságom és testalkatom miatt, de inkább kicsit azért visszafogottabban nyilatkoznék. A valóságban legtöbbször hetes nőkkel van dolgom, néha pedig hatos vagy nyolcas lánnyal is. Ötöst is dugtam már mikor fiatal és balga voltam.

24/F

2016. máj. 25. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!