Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy a srácnak volt-e már barátnője, anélkül, hogy rákérdeznék?
Igen, ez lenne a legegyszerűbb, de még nagyon az ismerkedés elején vagyunk, és nem akarok nyomulósnak tűnni, másrészt nem is szeretném erre terelni a témát, mert akkor valószínűleg azt gondolná, hogy máris szexelni akarok vele. (Igen, néztek már könnyűvérűnek ilyen miatt.)
De érdekelne azért a dolog, mert így nem igazán tudom, hogyan álljak hozzá.
Nem tökmind1?
Senki sem szereti ha a volt kapcsolatairól puhatolóznak, úgyhogy sztem hagyd ezt, majd később elmondja ha akarja.
Arra koncentrálj hogy ha komolynak tűnik a kapcsolat akkor azt építgesd. Lapoz egyet és ne arra törekedj hogy azon töprengj hogy előtte mi volt akár veled akár a sráccal.
Amikortól majd veled jár no akkortól ne legyen más barátnője. Ez a bizalmatlanság melegágya mert a régiekre fogsz féltékenykedni.
Előtte beszélj a saját kapcsolataidról és aztán kérdezd rá.
Bár nem értem, hogy ez miért fontos: egy párkapcsolatban ketten vannak, ott másik fél is döntő tényező tud lenni (ha meg nem, akkor csak fizetne érte és kész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!