Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt egyáltalán vonzó, vékony, szép fiatal lányok, nők?
A kicsit telt, az mióta kövér??
"Hányszor láttam már itt a siránkozó kérdések alatt, hogy "jaj nekem is dagadt, féllábú, csóró palim van, pedig én már hatszor megnyertem a Miss Universe-t"..." ---> Én ilyet még soha sem olvastam itt. :D
Nem nagyon érthető a kérdésed..ha nem ismerkedni akarsz ezen az oldalon, akkor mire vagy kíváncsi? Mivel most nem minden gyakoris felhasználó rohan a te kérdésed alá válaszolni. Ennyi felhasználóból biztosan akadnak szép lányok és kevésbé jól kinézőek.
Én sem vagyok gyönyörű, viszont tisztában vagyok az adottságaimmal, a hibáimmal is. Annak akinek kell, szép vagyok biztosan. Ez relatív. Ha valaki saját magával meg van elégedve, akkor más is meg lesz vele.
Fogalmazz normalisan. Max neked nem tetszo lanyok irnak.
Nem lehet mindenkinek olyan nagy igenye mint neked. Amire te azt irod hogy atlagos, masnak lehet meseszep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!