Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó mondatok amik női lekoptatós szővegekre csipőből válaszok?

Tehát be akarod bizonyítani, hogy nem csak csúnya, de bunkó és ostoba is vagy? És utána kullogsz el, miután saját magad aláztad...
Nem értem a logikát. És igen, szőke vagyok. :P

"haggyàl màr csúnya vagy.."
az életben nem hallottam még, hogy bárki így reagálna a kezdeményezésre :D mármint persze, bizonyos kisebbségi körökben, ahol nem alap a 8 általános, ott előfordulhat...
mindenesetre ha mégis így utasítanak vissza, az már alapból elég minimális értelemre vall a visszautasító fél részéről, akire innentől kezdve felesleges és gyerekes dolog időt pazarolni. "ki tudja jobban megsérteni a másikat" dedós játéknak meg végképp nem tudom mi értelme.

Én azt oltanám be a helyedben, hogy:
"igazából rohadtul nem akartalak felszedni, csak kíváncsi voltam, mennyire vagy kreatív, de ez bukta". :D

Nekem lenne egy ötletem...
Régen ez úgy ment, hogy szemeztünk a csajjal, mosolyogtál rá, visszamosolygott, láttad, hogy bejössz neki, szinte már integet a szemével, hogy menj már oda megszólítani.
Aztán odamentünk nagy kegyesen, és ráköszöntünk, hogy "Szia. Karcsi vagyok."
Ez ma miért nem működik?!
Azt látom, hogy a srácok csak benézik a nekik tetsző prédát, aki nem hogy jeleket nem küld, épp csak várárkot nem ás maga köré szögesdróttal, még hátat is fordít. ....éééés fogja magát emberünk, és kamikaze akcióba kezd. Odamegy valami "frappáns felszedő dumával", aztán lepattan.
Ezen így 30-on túl rettentő nagyokat lehet röhögni.
Az élet nem olyan, mint a netes társkereső, ahol te kinézed, ráírsz, aztán várod hogy visszaír. Ugyanezt akarjátok élőben is nyomni, aztán néztek mint hal a szatyorban, hogy bammeg, hát nem működik.
Még ilyet... hogy a csaj eldöntheti, hogy bejössz-e neki, vagy sem, és jogában áll nemet mondani...!
Ha ezek után még be is szólsz, akkor annyit érsz el, hogy a környék összes csaja elkönyvel, mekkora egy fa.szkalap vagy, és sose áll veled szóba. Elvégre ki akarna járni egy gyökérkefével?!
Esetleg tanuljatok meg flörtölni, olvassatok a testbeszédből (elvégre a kommunikáció 70-80%-át ez teszi ki, a többi 20-30% a szövegelés), és nem estek állandóan arcra.

Tehát konkrétan egy nő nem akar veled semmit kezdeni, ezért ahelyett, hogy felnőtt módjára elfogadnád, te próbálod megalázni védekezésképpen. Hihetetlenül érett viselkedés, nem is értem, miért küldenek el a nők egy ekkora áldást, mint te lol.
SENKI nem hajt el úgy, hogy hagyjál már csúnya vagy, ezt én garantálom neked.
De elég egyértelmű, hogy nem csak csúnya vagy, hanem tripák, gyerekes paraszt is.

Na most, ha te bunkón visszaszólsz, több leszel tőle? Az említett lánynak szerinted imponált volna, ha tahón leoltod a másikat, ezzel megmutatva, hogy veled ugyan nem lehet packázni? Vagy mit szeretnél?
Amúgy meg, a mai srácok mindent bunkó elutasításnak vesznek, azt is, hogy "bocs, nem szeretnék ismerkedni", vagy "bocs, van barátom", meg tényleg bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!