Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek ide, hát ha tudok ismerkedni?
Megszólított a Margit szigeten egy koreai nő, és negyed órán át magyarázott (angolul) egy nemzetközi meditációs valamiről. Bemásolom, hogy mi a lényeg, hogy értsétek:
A szemináriumon kb. egy órában részletesen beszélünk a meditációról az emberi elméről és arról, miért kell elménket a végtelen univerzumi elmévé változtatni.
Választ fogsz kapni az emberi létezés alapvető kérdéseire is, mint például:
“Honnan jövök? Ki vagyok? Mi az emberi lét oka és célja?”
A lényeg, azon gondolkodtam, hogy el kellene menni, mert talán lesznek ott lányok is. Hát ha lehet ismerkedni, hiszen nekem is az a nagy problémám, mint oly sok embernek, nem tudom, hogy hol ismerkedjek.
Mit gondoltok, érdemes elmenni?
Ha téged nem érdekel a téma, akkor fölösleges.
Pláne, hogy oda azok mennek, akik erről szeretnének hallani és nem pasizni akarnak. Ha pedig összeismerkedsz egy lánnyel és heteken, hónapokon keresztül hallgatnod kell a rizsáját a kozmikus tudatról, ami tegyük fel téged abszolút hidegen hagy. Akkor már nem éri meg a dolog.
Viszont, ha legalább egy kicsit is érdekel az ilyen és nem 100%-ban a csajozás miatt mennél, akkor természetesen.
de jó,én is úgy mennék ilyenre =/ de nekem nincs pénzem és messze van
amúgy meg tényleg nem a pasizás a céljuk azoknak,akik oda mennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!