Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belsőleg értékes nők ugye általában sosem csinosak, szépek, hanem inkább átlagosak, vagy még azok se?
Belsőleg értékes nő alatt a "normálisnak" nevezett nőket értem.
Aki jól néz ki az általában nem ilyen, ahogyan eddig én láttam. :(
Csinos vagyok, sokat adok magamra, nagyon szép nőnek mondanak.
Nem gondolom, hogy belsőleg értéktelen lennék. Évek óta kapcsolatban élek, teljes szívemből szeretem a barátom.
Teljesen butus általánosítás ez, nincs összefüggés.
a volt barátnőm gyönyörű és normális, csak a kapcsolatunk elején voltak olyan súrlódások, amiken nem tudtam túllépni így szakítanunk kellett - konkrétan a világ egyik legszarabb barátja voltam szerintem az utóbbi hónapokban, annyira nem tudtam feldolgozni néhány sérelmet mellette, pedig szegény mindent megpróbált.
nemrég történt több évnyi kapcsolat után, azt mondja, hogy már túllépett rajtam, holott ő küzdött értem vagy egy hónapig, de szerintem ahol volt tűz, ott van még parázs is.
Ez teljes mertekben baromsag! Ugyanolyan, mintha vercsoport alapjan akarnad megitelni valaki megjeleneset.
Kedvesem nemcsak egy gyönyörü lany (es nem csak az en szememben - modellkedett mielött letett volna ket diplomat), hanem az egyik legjobbszivü es törödö ember, akivel valaha is megismerkedtem. Mivel eleg fekete es elvont humorja van, ezt nem mindenki latja benne. Tanarnenikent dolgozik, emellett vezeti a haztartast es ha ugy kell, fel ora alatt kias egy gyökeret a földböl. Es van par kiemelkedöen szep baratnöje, akik emberileg nagyon hasonloak. Csak ezt sokan nem latjak bennük es inkabb ugy vannak vele, hogy: "Tyü de dögös, de biztosan egy buta bekepzelt p1cs@". Ezert a legtöbbjüknek nincs is baratja, mivel csak felreszeg vagy/es bekepzelt barmok eleg batrak, hogy beprobalkozzanak naluk. Munkahelyen kevesbe mutatos kolleganöi sokszor irigyek es ha barmit eler, akkor ezt biztosan bajainak köszönheti. Ha egyszer hetfön beteg, akkor tuti, hogy atbulizta az egesz hetveget, holott meglehet evek ota nem jar bulizni, az elöbb emlitett reszeg/egoista hoditok miatt.
En sem gondoltam volna, hogy jelenlegi paromnal valaha lenne eselyem. Es öszinten szolva, ha nem ö kezdemenyez, talan a mai napig csak almodoznek rola.
Azt mondják sok belső értékem van, én is így érzem. Külsőre sem vagyok csúnya, meg ez relatív :) biztos sokak szemében csúnya vagyok, de sokak szemében pedig szép. Első blikkre mindenki határozottnak és kőszívűnek lát, igazából valóban határozott vagyok, és megfontolt. Rendőrnek készülök, kell is ez a tulajdonság :)
Egyébként külsőre se csúnya, se szép nem vagyok, különlegesnek tartom magam inkább.
Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!