Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy magasság mánia most itt a férfiaknál?
"És igen, egy 190 cm magas férfi írta ezt ki...a te elméletetek alapján én tetszenék a nőknek, pedig ez a valóságban nagyon nem így van."
Az elmélet csak annyit mondd, hogy a férfi legyen magas. Ez azt jelenti, hogy a magasság csak előfeltétel, de nem elégséges a sikerhez. Tanulj meg szöveget értelmezni először!
Amúgy ránézel pl.: társkeresőre ott minden nőnél 175cm az alsó határ (még a 160cm-es nőknél is). Hogy a fórum és az eddigi tapasztalatokról ne is beszéljek...
"amiért minden nő r-banc"
Légy szíves mutasd meg nekem, hol írt bárki ilyet.
"Azért kattognak a magasságon, mert az egy olyan tulajdonság amin képtelenség változtatni így tökéletes kifogás arra, hogy nekik miért nem lesz soha sikerük, ezáltal felmentik magukat az alól, hogy bármit is tegyenek annak érdekében, hogy jobb emberré válljanak"
Na, ezt az állításod honnan szedted?
Akik panaszkodnak arra, hogy alacsony férfiként elutasították, azért teszik, mert ezen ok miatt utasították el! Ha azt mondja egy nő, hogy nem vagyok elég magas neki, akkor mit kellene fejleszteni magamon?
---------------------
Kedves férfigyűlölők. Mocskosul elegem van már abból, hogy napi szinten provokatív kérdéseket látok, a szrkavarás mellett. Undorító dolognak tartom, hogy olyan dolgokat állítotok másokról, amelyek köszönő viszonyban sincs a valósággal. Ti az életben is ilyenek vagytok?
Nekem sem tetszenek az állandóan síró férfiak, de amit ti csináltok, annál már tényleg nincs lejjebb.
#4-es
Lehet, hogy van rá egy-egy példa, de hidd el, hogy 10 emerből aki erre fogja simán találhatna magának nőt ha normálisabban viselkedne:D Nyílván aki 175 alatt van annak nem a 180 körüli csajokra kell nyomulni ennyi a titok. Én magam is aluluról közelítem 170-et és mégis voltak kapcsolataim. És nem, nem vagyok sem gazdag sem egy kigyúrt álat, sőt még csak a kifejezetten jóképű kategóriába sem tartozom. Csak nem sajnálom le magamat azért mert nem nőttem 10-20 centivel magasabbra.ÉS aki kinyitja a szemét maga is láthatja, hogy nem egy nem két ember mászkál nővel az oldalán aki 175 alatt van. Szóval ennyit ér ez a nagy teória..
3-as voltam
"Nyílván aki 175 alatt van annak nem a 180 körüli csajokra kell nyomulni ennyi a titok."
Szerinted, aki 175 alatt van 180 körüli csajokra nyomul? Most őszintén?
Minden egyes esetben leírjátok ezt, hogy aki alacsony az ne a magas csajokra nyomuljon. Nektek kihagy az agyatok? Az illetőnél alacsonyabb nők mondták ezt neki, hogy nem elég magas, de félelmetes, hogy ezt minden alkalommal le kell írni.
Persze, az önsajnáltatás nem megoldás, de azért valljuk be, hogy rengeteg felszínes nő van manapság.
Ja meg persze megírhatnád azt is, hogy hány éves vagy, csak mert egy bizonyos kor után már tényleg nem számít a férfi magassága, amikor már a (más) gyerekét kell etetni.
Nekem meg olyan tapasztalatom van, hogy mindig az alacsony férfiakat szopatják. Aki magas és jóképű annak mindent szabad, nem is kell nagyon dolgoznia, az alacsonyt meg mindig ugráltatják.
Akik itt sírnak, azoknak messze nem ez a legnagyobb problémájuk, csupán arról van szó, hogy felszínes nőkkel futottak össze az életben és kialakult bennük az, hogy aki nem magas az nem kell a nőknek, így ők egyedül maradnak.
Annyit még hozzátennék a magam 173 centijével hogy rám is mozdultak már nálam (picit) magasabb de vonzó lányok, se kigyúrt, se jóképű nem vagyok.
Továbbá még egy nagyon fontos dolgot vegyetek figyelembe:
Amikor egy nő azzal utasít el hogy nem vagy elég magas, akkor k*rvára semmi se garantálja hogy tényleg ez volt a baja veled. Persze lehet, hogy tényleg ennyi volt a baj és akkor tényleg vesztettél semmit ezzel a nővel. Viszont én általában úgy látom hogy nem a magasság a fő baj még akkor sem ha jogos: hanem valami más nincs meg. (Női szavakkal szikra vagy kémia).
Tehát ne vegyétek készpénznek amit a nő mond indokra, pusztán egy alacsony férfinél ez egy olyan indok amivel könnyen lehet élni az elutasításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!