Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a kisugárzásommal? Mit jelent ez?
Nő vagyok, és folyton a tapasztalom, hogy a fiatalok nagy része (fiúk-lányok egyaránt) furcsán néz rám, kerül engem. Vannak barátaim, de ők már ismernek, én most olyanokra gondolok, akikkel nem nagyon beszélek, vagy idegenekre.
Ugyanakkor a 30-40 éves korosztálytól a nyugdíjasokig meg mindenki szimpatikusnak tart, folyton rám mosolyognak, kedvesen megszólítanak, a vizsgákon is mindig jobb jegyet kapok, stb.
Mit jelent ez? Ha bunkónak, sznobnak vagy flegmának tűnnék, akkor mindenki annak tartana, nem?
Miért néznek ki a fiatalok?
20N

Szia!Szivesen beszélgetek veled erről. :) Írj rám! Segítek téged kielemezni,aztán megtudod.
(Nem hajtok,nő vagyok)

Nálam ugyanez volt. Szerintem az a korosztály még éretlen. 25 felett megszűnik az ilyesmi :P
29F

A 23-25 év alatti korosztály teljesen használhatatlan bármire is. Én is bunkón-flegmán-sznob módon viselkedek velük, mert ezt érdemlik.
Kivételek persze vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!