Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a kisugárzásommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a kisugárzásommal? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és folyton a tapasztalom, hogy a fiatalok nagy része (fiúk-lányok egyaránt) furcsán néz rám, kerül engem. Vannak barátaim, de ők már ismernek, én most olyanokra gondolok, akikkel nem nagyon beszélek, vagy idegenekre.

Ugyanakkor a 30-40 éves korosztálytól a nyugdíjasokig meg mindenki szimpatikusnak tart, folyton rám mosolyognak, kedvesen megszólítanak, a vizsgákon is mindig jobb jegyet kapok, stb.

Mit jelent ez? Ha bunkónak, sznobnak vagy flegmának tűnnék, akkor mindenki annak tartana, nem?

Miért néznek ki a fiatalok?

20N

2016. máj. 21. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg flegma bunko vagy a fiatalokkal, az oregeknek pedig nyalizol.
2016. máj. 21. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Szivesen beszélgetek veled erről. :) Írj rám! Segítek téged kielemezni,aztán megtudod.

(Nem hajtok,nő vagyok)

2016. máj. 21. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt így elég nehéz megmondani. Beszélni kellene veled és picit megismerni, akkor tudnánk értelmes választ adni, szerintem így nem kapsz valós képet.
2016. máj. 21. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez volt. Szerintem az a korosztály még éretlen. 25 felett megszűnik az ilyesmi :P

29F

2016. máj. 21. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, most kezd ez valamennyire megszűnni 26 éves koromra. Valószínűleg azért van mert bizonyos dolgokat másként kezelsz mint a fiatalok vagy a korosztályod átlagban. Bár ezt így nehéz lenne megmondani, aki ismer az talán jobban tudja. Kíváncsi lennék így "rád" de ne értsd félre. Mondjuk ezen az oldalon lehet, hogy nehéz egy ilyen kérdésre alaposan válaszolni :)
2016. máj. 21. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A 23-25 év alatti korosztály teljesen használhatatlan bármire is. Én is bunkón-flegmán-sznob módon viselkedek velük, mert ezt érdemlik.

Kivételek persze vannak.

2016. máj. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!