Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek a kisugárzásommal? Tényleg ez a baj?
Ha újpesti vagy akkor tuti tudom ki vagy :D
egyébként lehet tényleg más van a dologban :D
Nincs semmi baj a kisugárzásoddal. A baj azzal van, hogy feltételezed, hogy mindenki jót akar neked. Ha valaki azt mondja, hogy béna, szánalmas, depis vagy, azt bizony ritkán mondja azért, hogy segítsen.
"Tényleg nem tudom, mi baj lehet, amitől ennyire negatív a kisugárzásom, amin változtatni tudtam, azon változtattam, egyszerűen igazságtalannak érzem az egészet."
Teljesen jól és tisztán látod a helyzetet: egyszerűen bántanak anélkül, hogy bántottad volna őket. Erre nagyjából két magyarázat lehet: egyik, hogy valamiért irigyek rád. A másik, hogy nem hisznek benned, és ezért el akarják venni a kedved a kockázatvállalástól.
"futnak utána a fiúk, de mindegyiket elutasítja, merthogy nyomorékok"
Ő nem mer sebezhető lenni. Az elégedetlenség miatt mindig félelem bújik meg. A két szó szinte szinonima. Fél mások előtt sebezhetőnek mutatkozni, mert nem bízik abban, hogy nem szúrják hasba. Nem mert nyitni mások felé, ezért választja az elégedetlenséget. Aki pedig elégedetlen, annak kevés nem csak saját maga, de mindenki más is, aki próbál felé közeledni.
" Az sajnos tény, hogy unalmas vagyok."
Ez konkrétan biztosan nem igaz. Nem vagy unalmas, csak sokan prólják rád erőltetni az átlagosságot. Már az elején is azt írtad, hogy átlagos vagy, pedig nem vagy az, és ezt a kérdésed is megerősítette. Kivételes vagy, csak nem fogadod el, mert mások megtanítottak arra, hogy hogyan kell elbújni, félni, elégedetlenkedni.
Ne vedd magadra azt, hogy nem bíznak benned vakon, hiszen a problémájuk nem veled van, hanem saját magukkal. Mindenkinek meg van a maga görcse, félelme, küzdelme. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy aki szebbnek született, annak könnyebb, de nincs így. A szépségversenyen előnnyel indul, ez tény, de a szépség még nem az élet. Önmagadból kell kiindulnod, jelenleg csak abból gazdálkodhatsz. Éspedig, bár nem ismerlek, a gondolkodásmódodból eddig az szűrődött le, hogy azért bőven van miből gazdálkodni.
Az elégedetlenség csapdája, hogy mindig valami olyasmiből próbálsz gazdálkodni, ami nincs meg neked, és talán nem is lesz meg, de egy ideig biztosan nem. Ez annyit jelent: toporogsz, mert nem tudsz dönteni. A döntéshez a helyzet ismerete, és elfogadása szükséges. Ez az oka annak, hogy a barátnőd kívülről látszólag önteltnek, vagy minimum magabiztosnak mutatja magát, közben pedig érzelmileg nem mer újabb szintre lépni. Mert nem ismeri, és nem fogadja el a helyzetet. Elégedetlen. Tudja, hogy milyen, csak nem hajlandó elfogadni, mert erre lett nevelve. Ez pedig azért, rossz, mert a hátránya egyre csak nő. Minden lépés, amit nem teszel meg, egy lépés hátra, mert az élet nem vár.
Egyetlen megoldás van: SZERESD MAGAD! :)
ötös: akkor szerencsém van, mert nem újpesti vagyok :D
hatos: nemnemnem, azt hiszem, kicsit félreérthetően fogalmaztam, de eddig csak építő kritikát kaptam (a szemembe, a háta mögött meg teljesen mindegy, az embert úgyis csak szidják), és pont ezért vagyok annyira kiakadva miatta, mert ők tényleg ezt látják, holott én nem így érzem, de nem bántani akartak, én kértem a kritikát, maguktól pedig meg szoktak dicsérni. Amit én előnyömnek érzek, hogy nem tudom megkülönböztetni a szépet és a nemszépet, nagyon kevés embert látok csúnyának, ezért írtam, hogy átlagos vagyok. Egyébként nagyon jókat mondasz, pszichológus vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!