Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek a kisugárzásommal? Tényleg ez a baj?
Figyelt kérdés
Átlagos vagyok, úgyhogy nem (annyira) a kinézetemmel van a gond, de sokat mosolygok, mégis mindenkitől azt hallom, hogy olyan nagyon depis vagyok, azért nem kellek senkinek. Hogy tudnék ezen változtatni? Tényleg nem tudom, mi baj lehet, amitől ennyire negatív a kisugárzásom, amin változtatni tudtam, azon változtattam, egyszerűen igazságtalannak érzem az egészet. Van például egy barátnőm, nem járogat szinte sehova, szép, van pénze, kicsit félénk, kedves és elég ostoba, futnak utána a fiúk, de mindegyiket elutasítja, merthogy nyomorékok (még véletlen se tudná értékelni, ha egy kedves fiú magától nyit felé), egy másik meg szintén szép, neki is van pénze, magabiztos és okos, mégsem keresik a fiúk, pedig ő jó kis programokat csinál magának. Azt még megérteném, hogy felém nem nyit senki, mert mittudomén, ronda meg depis vagyok, de őket nézve kell lennie valami másnak is. Mit tehetnék azon kívül, hogy mosolygok és próbálok kedves lenni? Vagy hogyan kezdeményezhetnék olyan beszélgetést, amibe nem alszanak bele? Az sajnos tény, hogy unalmas vagyok. 16/L2013. aug. 7. 16:32
11/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk hoogy mivel dobhatok fel egy beszélgetést?
2013. aug. 7. 17:37
12/13 anonim válasza:
Hát, csak beszélgess önfeledten. :) Ha szereted magad, és sebezhető, nyitott vagy, az mindig vonzó, mindenki számára.
Nem számít, ha zárkózottabb is vagy, hiszen csak a beszélgetőpartnered felé kell nyitnod. Ne érezd azt, hogy ez kötelező. Ha el tudsz lazulni, jól érzed magad valaki mellett, akkor nyiss, és várd meg, hogy Ő is nyisson. Az is elég, ha lassan haladsz, mert a türelem majd meghozza a bátorságod.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. aug. 7. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!