Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írhat? Lent, társkereső
Figyelt kérdés
Regisztráltam társkeresőre, 24 éves nő vagyok. Van olyan lehetőség, hogy kedvencnek jelölni a másikat. Engem bejelölt pár ember, köztük olyan is, aki nekem is nagyon tetszik. Írtam neki, de nem válaszolt, pedig látta a levelemet. Ennek már két napja. Szerintetek? Mi értelme van ennek? Tudna írni, mivel előfizető.2016. máj. 21. 00:56
1/8 anonim válasza:
Érdekes hogy aki meg visszaír mindenkinek arra sose írnak.
2/8 anonim válasza:
Mert nem szeret pötyögni, nem jössz be neki, nem ér rá, azóta elromlott a telefonja/gépe, elütötte a repülő... bármi lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
ha nem jövök be neki miért jelöl kedvencnek? :D
No mindegy.
2016. máj. 21. 01:37
4/8 anonim válasza:
Esetleg nem tud, mert nincs előfizetése, és nem engedi a rendszer, másrészről lehet hogy éppen ismerkedik már valakivel, és van annyi gerince, hogy nem kezd el több nővel kavargatni egyszerre.
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tud mit írni a leveledre
6/8 anonim válasza:
Nyilván bejőssz neki, csak valószínűleg épp mással kefél. Nyilván van is kivel, hiszen nem véletlenül írtál pont neki azok közül akik bejelöltek. :)
7/8 anonim válasza:
Ezek altalaban hamis profilok amit az oldal uzemeltetoi hoznak letre hogy vonzzak hiszekeny lanyokat es beszedjek az elofozetesi dijjakat.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is mast talalt, es normalis pasi nem kavar egyszerre tobb novel. Plusz, tarskereson boldog-boldogtalant kedvecnek jelolnek, gondolj csak a Badoora vagy a Tinderre. :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!