Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy a kérdés hülyeségne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy a kérdés hülyeségnek hangzik és lehet, hogy már 200x-szor feltették ezen az oldalon de akkor is meg kell kérdeznem. Hogy lehet az, hogy a lányok 80-százaléka 20. éves kor alatt csak a bunkó/beképzelt/semmitmondó csávókkal foglalkozik?

Figyelt kérdés

Azonban azt aki esetenként a tényerén hordázná ignorálja? .

Mindazonáltál amikor elér x.életkort már rájön hogy másképp kellett volna viselkedni és azon kapja magát hogy egyedül van...Aztán meg sokan panazkódnak a feminizmus miatt és csodálkozni hogy egész nap főzni-takarítani kell..Manapság 20.alatt nem találni rendes lányt csak vagy nagyképűeket akik keresztül néznek rajtad vagy utcasarkít aki fűvel fávol lefekszik...Igy az ember már 19.évesen kiég a nők többségéből...Valaki találkozott már ilyennel és ha igen hogy kezelte?

#tudatlanság #fiatal #feminizmus #csak értelmes válaszok #csak értelmeseknek
2016. máj. 20. 21:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyszerű hogy azok akiknek ez a zsánere általában ahogy mondtad elválnak,de ha már alapból olyan férfit választanának aki úgy áll hozzájuk nem kéne rabszolgamunkát végezniük szóval szerintem ez a nők hibája hogy van feminizmus mert ha ők nem mennének bele az általános nemi szerepbe ás ügyesebben választanának ilyen nem lenne..

De a többi kommentre is válaszolva lehet,hogy bennem is volt a hiba,mert nem láttam be mi kell a nőknek...Persze tényleg vannak még fiatalabb korban is normális lányok 100:1 arányban és találd meg pont azt...Apropó nekem nem a csajozás az életcélom csak elgondolkodtam hogy lehetnék benne hatékonyabb,mert ahogy már mondták ez olyan mint egy üzlet...

2016. máj. 21. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Te i d i ó t a vagy. Tényleg ideje felnőnöd, nem csak a nők nem bírják az ilyen siránkozást, de mi férfiak sem nézzük ezt jó szemmel.
2016. máj. 21. 12:00
 13/14 János Gilján ***** válasza:
100%

Én egy bunkó, macsó, "egó jani" vagyok, had képviseljem ezt az oldalt! Az egész fiatal korom arról szólt, hogy gyakorlatilag "csokorba dugtam" kb 25 lányt 14 és 26 éves korom között, akiket általában elég könnyedén szereztem meg. Aztán 26 évesen megismertem a feleségemet, akivel már több mint 10 éve élek boldogan, a mai napig szerelemben. Akkor hogy is van ez?

Tudod kérdező, aki azon vernyákol, hogy miért jön vele szembe mindenki az egyirányú utcában, annak érdemes elgondolkodnia, hogy biztosan ő megy-e a jó irányba. Ha nem lennél tőketlen, lenne barátnőd, ez ennyire egyszerű. A lányok érzik rajtad a bizonytalanságodat és ezért nem foglalkoznak veled. Hiába próbálod megidealizálni a helyzetedet, hogy "a csajok hülyék", biztosíthatlak afelől, hogy van köztük bőven olyan, aki hozzád passzolna, de a bizonytalanságod miatt nem figyelt eddig fel rád.

Sok sikert a csajozáshoz!

2016. dec. 9. 15:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-as jó utólag egy értelmes választ is elolvasni valószínüleg igazad van..
2016. dec. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!