Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért érzik megalázónak, ha egy nő csak barátkozni akar velük?
Nekem van 2-3 nagyon jó fiúbarátom, és nem akarok tőlük semmit, de én se tetszem nekik, és így nagyon jól működik a dolog. De volt már több olyan srác is, aki kiakadt ezen... Azt mondták, hogy én szarnak tartom őket, meg menjek a pi**ába akkor a jóképű bunkókhoz, szóval csak a szokásos baromságok...
Attól, hogy nekem nem tetszettek, azt nem jelenti azt, hogy semelyik nőnek jönnek be... Másrészt ők sem jönnének össze olyannal, akihez semennyire nem vonzódnak. Ráadásul ezt alapból nem tudom megérteni. Ha engem valaki visszautasított, én soha egyszer nem sértődtem meg, nem haragudtam meg az illetőre, mert úgyis volt más, akinek tetszettem. Miért ennyire egoista az összes pasi?
Ne általánosíts, nem az összes pasi, de nagyon sokan azok, hisz egy nő beletiport a férfiúi hiúságukba és vissza merte őket utasítani, de ugyanez elmondható fordítva a nőkről is.
És ezt nőként mondom neked.
"mert úgyis volt más, akinek tetszettem"
persze, ha 10 ember csorgatja utánad a nyálát és neked csak válogatni kell, akkor nem olyan rossz, hogy 1 valaki nemet mond, hisz ott a másik 9.
fordított esetben nincs így. Jó páran egyszerre csak 1 nőnél próbálkoznak 8 a kis buták). Aztán ha az visszautasítja őket, akkor az sz@rul esik nekik.
Ez baromság, vagy te fogtál ki idiótákat, én szeretek lányokkal barátkozni, és külön előny, ha nem veszi sértésnek, ha nem nyomulok rá vagy nem akarok tőle semmit.
24f
Kissé lúzerszagú társaimnek fentebb van némi igazsága.
Magad is kimondtad a kulcsszavakat: neked úgyis volt más, akinek tetszel.
Képzeld el azt, hogy holnap egy szuperszámítógép kijelenti, hogy ez itt, ő az utolsó srác, akinek tetszeni fogsz az életben.
Kicsit azért feszültebb lennél, ha vigyorogva elküldene, nemde?
Sarkos példa, mert nincs ilyen szuperszámítógép, de 35 alatt a férfiak (90%-a) számára az ismerkedés pontosan ilyen hangulatban telik.
Erről van csak szó, semmi másról.
Szerintem azért van ez,mert a pasik többsége nem nagyon akar barátkozni lányokkal.Ez nálam legalábbis így van.Ivó pajtásoknak meg duma cimboráknak a fiúkat választom inkább.Velük több dologról lehet beszélgetni.Jó oké,van 1-2 lány (barátom) is,de azokat nagyjából fiúknak veszem,mert úgy is viselkednek sokszor. :D
Viszont szerintem sok fiú azt tapasztalja,hogy megmondja neki a lány,hogy ő csak barátkozni akar és semmi többet,aztán kb utána a lány lesz_rja az illetőt és nem is nagyon keresi többé,vagy csak k_rva ritkán.Persze ez néha fordítva is igaz...
(Ezért lehet a nagy felháborodás.)
Viszont nálam úgy van ez,hogy csak olyan lánnyal kezdek,vagy jövök össze,aki ad jeleket,hogy bejövök neki és ő is bejön nekem.Aki nem jelez,azzal nem nagyon foglalkozom.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!