Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kérdezi meg a nevem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kérdezi meg a nevem a férfi?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 éves lány vagyok, suliba járok. Van egy férfi, aki idősebb nálam, kb 10 vagy több évvel. Összeszoktumk futni, mert egy helyre járunk dolgozni, annyi különbséggel, hogy én még csak tanuló vagyok ő meg már hosszú évek óta nyomja. Egy nap megszólított amikor sorban álltam a büfében, azóta pedig már többször odajött hozzám beszélgetni, megkérdezni mi újság, hova járok suliba, hogy vagyok, stb. Annyit tudok róla ,hogy nincsenek gyerekei (ezt ösztönből kérdeztem) és tényleg nagyon aranyos velem, nem tolakodó, semmi. De a nevemet még nem kérdezte meg. Nem is azt szeretném kérdezni tetszem -e neki (én sem tudom) ,csak hogy : szerintetek gáz lenne megkérdezni legközelebb a nevét ? Úgy eleve gát az ,ha egy nő kérdi meg a férfi nevét? Függetlenül attól, hogy tetszünk -e egymásnak, idegesít, hogy nem tudom kicsoda :D
2016. máj. 20. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha legközelebb bemutatkoznál neki? (Nem kell mindig a nagykönyv szerinti protokollhoz annyira ragaszkodni.)
2016. máj. 20. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

"Úgy eleve gát az ,ha egy nő kérdi meg a férfi nevét?"

HE? Ez mi ez?

2016. máj. 20. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb beszéltek, csak simán mutatkozz be.

"Egyébkén Zsuzsi vagyok", és közben mosolyogva kezet nyújtasz...ő meg erre szintén bemutatkozik.

Így jobb mintha megkérdeznéd, hogy "Egyébként hogy hívnak?"...szerintem.

2016. máj. 20. 18:23
 4/7 opened paradise ***** válasza:

2.

Szívemből szólott,még a "he" is:D

2016. máj. 20. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, teljesen érthető, hogy legalább a nevét tudni szeretnéd annak, akivel már többször csevegtél.
2016. máj. 20. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is nyugodtan mutatkozz be a következő ilyennél. Miért lenne gáz? Jó, amúgy most így jobban belegondolva, egyszer nekem is volt egy hasonló szitu, csak annyi különbséggel, hogy a pasi folyamatosan nézett, de nem jött oda. Nem lehetett nem észrevenni, mindig mosolygott meg minden, én is reagáltam, de még csak a nevemet se kérdezte volna meg a világért sem. :D Sokáig gondolkoztam, hogy most mi van, menjek én oda hozzá és kérdezzem meg a nevét legalább? Furának tartottam, azt hittem hülyének fog nézni, de nem. Fogtam magam, odamentem és megkérdeztem: "Bocsi megkérdezhetem hogy hívnak?". Ennyi, ő is megkérdezte, hogy engem hogy hívnak aztán a többi jött magától.

Bár én azért is éreztem "gáznak", mert én akkor 20 voltam, ő meg 40. Azt hinné az ember lánya, hogy azért egy 40 éves felnőtt férfinek, ha tetszik egy lány, akkor nem csak bámulja, de lép is. Hát ő nem lépett, szóval ez rám maradt. :D

2016. máj. 20. 22:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ment a zöld kéz. Tudom, hogy amúgy ez egy buta kérdés volt, de szerintem vannak ennél rosszabbak. Kicsit félénk vagyok, megerősítést vártam.
2016. máj. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!