Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj, vagy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy nagyon válogatnák, hogy 28 éves átlagos nőként csak egy 2 éves kapcsolatom volt eddig?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és még alig volt párkapcsolatom, pedig nem mondanak csúnyának, sőt..., de szerintem átlagos vagyok.

Amit elvárok egy férfitől, az az hogy kedves, aranyos, értelmes, intelligens legyen, ha humoros az bónusz.

Külsőbe annyi lenne az elvárásom, hogy ne legyen nagyon kövér, tehát magasság vagy vékonyság és arc nem számít.

Amit nem bírok az a macsó alfa férfiak, azoktól kirázz a hideg. Barátnőm szerint nagyon válogatok, mert a legtöbb pasi bunkó, mert az van elterjedve, hogy a nőknek olyan pasik kellenek. Illetve a legtöbb a pénzükkel jön, na attól aztán hányok.

Ami még talán hiba hogy interneten nem ismerkedem, mert szerintem egy fertő.

Tényleg ilyen nehéz egy nőnek, ha komoly kapcsolatot szeretne egy ilyen férfitől?

2016. máj. 19. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet, csak egyszerű vagy, mint a faék és nem vagy érdekes a pasiknak.
2016. máj. 20. 00:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen pasik nyugi, ha megengeded adok egy tippet.

Ne azokkal kezdj akik "nálad kopogtatnak". Nézz ki egy férfit aki tettszik neked. Figyeld meg hogyan viselkedik a többi emberrel. Mindjárt kiderül hogy kedves e, figyelmes e másokkal. (Nyilván van aki veled kedves mert akar tőled valamit, az nem biztos hogy azután is kedves lesz ha megkapta amit akart.) Ha valakiről kiderül pár napos "megfigyelés" után hogy egy bunkó, azt ejtheted is a körből.

Így mondjuk csak munkahelyen, baráti társaságba lévőket tudsz tesztelni. Akikkel nap mint nap együtt vagy.

Ha találsz megfelelőt finoman jelezheted felé hogy ismerkednél vele:)

Mert az ilyen pasik nem nagyon mernek kezdeményezni, csak az alfák akiket említettél.

2016. máj. 20. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!