Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a kondizásnak a társkeresés céljából vagy az én esetemben teljesen felesleges?
5-ös vagyok. Nem tudom miről beszélsz! Ki mondta meg az igazat?
Kérdező: Ha nem vagy ilyen, akkor ne menj! Ezt mondom. Ellenkező nem miatt semmiképp sem. Más, belső indíttatásból nem.
Akkor én is sztorizgatok, de csak röviden: Nekem hormonproblémám van, előtte is sokat mozogtam, de nem mentek le a kilók. Aztán kajálással és gygyszerrel sikerült magam izmosra faragni (nem vékonyra, a lábaim akkor is vastagok voltak, csak az izomtól). Számomra nem volt váltás semmiben, csak a gyógyszer hatott, amit inzulin miatt szedtem. Jött egy másik testi betegség, két évig ebből lábaltam ki (akkor már kocka hasam volt és versenyfutottam is 10 km-en), most is inkább csak tünetmentes vagyok. Olyan szinten lefogytam majd zsírosodtam, mint annak a rendje. :( Két év alatt csak gyógytorna és néha séta. Úgy képzeld el, h voltak napok, amikor örültem, h WC-re ki tudok menni.
Nem sztorizgatok tovább, jön a lényeg. A lábam alól kiesett a talaj, mert ugye kondizni nem mehettem, futás tilos. Régen táncoltam is versenyszerűen, de az is felejtős volt. A legrosszabb ami történhetett velem, se a megszokott szociális körömben nem tudtam mozogni, sem pedig -ami nagyon lényeges- az inzulinrezisztenciámon nem tudok segíteni a mozgással. Sokáig keresgéltem, végül a hulában találtam meg a megnyugvást. Olyan szinten megmozgatta a testemet másfél óra hula, mintha 1 órát a kondiban lettem volna.
Nem azt mondom, h most kezdj el hulázni, csak annyi, hogy meg kell találnod, ami jó Neked.
Igen érdemes,én 15 évesen annó 55kg-os kis undorító féreg voltam elkezdtem edzeni aztan 25 evesen 105,5 kg izmos de zsiros most 29. évesen 88kg vagyok és imàdnak a nôk konkrétan többször volt,hogy alig kellett beszélgessek és màr mentünk is,sôt olyan is volt,hogy egy pali randizgatott vele én velem meg szexelt azonnal.
Külsô és belsô együtt menjen és egzisztencia is.
175 körül,kompenzaltam a kisportolt a testemmel,plusz edzés,imadjak a széles vàllakat,mellkast,a hàtam,de amit meg jobban a làbaim és a hàtsóm.
Magassàg annyira nem gàz,fejlesztened kell a tested minimum 80kg mert a lànyoknak onnantól férfi a férfi,belsô jàtékod,egzisztenciàd és a ruhatàradat,a lakàsod is egyedinek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!