Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a pénzre hajtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a pénzre hajtó nők, akikről itt a gyk-n oly sok szó esik?

Figyelt kérdés
Én próbáltam már pénzzel csajozni, de sose ment, ez a pénzéhes csajok sztori is csak egy urban legend ezek szerint?

2016. máj. 16. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es: Elárulod, mivel lenne neked jobb a helyzeted, és mennyivel lennél boldogabb, ha valaki a szemedbe mondaná, hogy csak a pénz érdekli, ahelyett, hogy nem mondja ezt ki, de így van? :D Így se, úgy se lenne csajod, nem tök mindegy?
2016. máj. 16. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Nem nekem lenne jobb, hanem azoknak a nyomiknak, köztük neked is, akiket behülyítenek a mágikus érzelmi kötődéses baromsággal meg a "kémiával" ahelyett, hogy csak szimplán a szemükbe mondanák, hogy "bocs, de nekem kevés vagy", bár 35 környékén már kicsit őszintébbek, éppen ezért ismerkedek velük jobbára, szóval ha anyád esetleg versace blue illattal megy haza, akkor érezd megtisztelve magad, mert én hagytam rajta a névjegyem, ezzel is bizonyítva, hogy velük érdemes ismerkedni.

A friendzone olyanokból áll, akik elhiszik azt a kamu szarságot, hogy "elég ha kedves vagy és megértő", aztán meg úgy pöckölik félre őket, mint te a taknyot, amit kikaparsz az orrodból. Ha megszűnne az álságoskodás sokkal könnyebb lenne a férfiak dolga, hisz nem egy hazugság alapján élnék az életüket, hanem tisztában lennének a tényekkel, a társadalom nem omlana össze, hisz amint azt említettem Ázsiában pont ez a helyzet, aztán mégis pörög a hely, mint hörcsög a kerékben.

2016. máj. 16. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Ez a sztori csak a gyk-s pasik esetében áll meg, akik folyton itt panaszkodnak, hogy ha izmosak, magasak, pénzesek, jóképűek lennének lakással és autóval, akkor az összes nő rájuk tapadna. Egyébként pedig kifogásokat keresnek csak a sikertelenségükre.
2016. máj. 17. 05:13
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudok mas neveben beszelni, de en eddig sosem ez alapjan valasztottam part.

Viszont legyunk oszintek, en 18 eves vagyok, nincs szuksegem(meg egy ideig) arra,hogy jo anyagi hatteru pasit keressek magamnak.

Az egyetlen igazsag ebben a "penzehes nok" szovegben max annyi, hogy minden no biztonsagot keres a parjaban. Kesobbiekben a gyerekneveles szempontjabol kedvezobb egy olyan ferfi, aki meg tud teremteni mindent egy csaladnak. Talan emiatt lehet az, h a nok igenis megnezik,hogy ki milyen anyagi helyzetben van.

En szemely szerint ilyen sem akarok lenni. Sajat magam akarom megteremteni azt a kornyezetet, amiben egyedul is felnevelhetek egy gyereket. Nem tervezek egyedulallo anya lenni, nem errol van szo, de ha a parkapcsolat esetleg kudarcba fulladna, senkitol nem kivanok fuggni.

Sok no anyagilag fugg a parjatol, es emiatt nem valnak el/ mennek szet,mikozben a kapcsolatuk mar egyenlo a nullaval. Na en ezt nem akarom. Es mindent meg fogok tenni,hogy egy biztos eletet epitsek ki magamnak, akar egyedulallokent is.

2016. máj. 18. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogy hogy hol? Mindenhol!
2016. máj. 25. 21:37
 16/17 anonim ***** válasza:

" Kilenceske" Megnevettettél! Tudom persze, hogy a tèma komoly de ahogy levezetted...

Fiam Te meg ha kirakod a köteg pènzed akkor szerelmet vehetsz rajta csak figyeld a tarifát...

2016. máj. 25. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:

"A Titanic elsüllyedésekor is voltak olyan szerencsétlenek, akik még mentőmellénnyel magukon a csónakba kapaszkodva is képesek voltak megfulladni"

A rend kedvéért tegyük hozzá, hogy se nem szerencsétlenek voltak se nem megfulladtak, hanem egyszerűen kihűltek 10-15 perc alatt a -2,2 Celsiusos vízben ami mindenkivel megtörténik, függetlenül attól, hogy mekkora ász.

2016. máj. 26. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!