Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen, munka mellett, hol érdemes ismerkedni?
Lassan túl leszek az exbarátnőmön (3 évet voltunk együtt) és szeretnék elkezdeni ismerkedni.
Van értelme erőlködni? A korábbi kapcsolataim "kialakultak" (egyszercsak jött valaki, kölcsönös szimpátia, majd elhívtam randizni), de akkor még fősulira jártam, ahol rengeteg emberrel találkoztam nap-mint nap. A szórakozóhelyes ismerkedésben sem nagyon hiszek.
Szerintetek hol találkozhatok olyan lányokkal, akik nyitottak egy komoly kapcsolatra?
Hova járnak Budapesten a 25 év körüli, ismerkedni vágyó, "értelmiségi" lányok? (tanulnak/van diplomájuk)
Kilesheted,hogy parkban ki ül egyedül egy padon,vagy kutyát sétáltat,netán vhol kávézik.
Én mikor sokat megfordultam Pesten akkor sok egyedüli lányt,fiút láttam padon ülve olvasva,kutyát sétáltatni vagy épp kiülős helyen gondolom házit írt vagy tételt vagy passz.
Az ilyen egyedüli emberekhez szerintem egyszerűbb közeledni.
De ha neked nem kellemetlen,hogy 5 fős csajbandából egy vkit elhívj,megszólítsd hát rajta :)
Most,hogy jön a jó idő több ember megy ki a szabadba és könnyebb ismerkedni szerintem.
Én sokat sétálok a kutyáimmal a városban van,hogy leülök egy padra addig az ebek szaglásznak,én meg élvezem a Napsütést :D
Egyszer egy másik kutyás csatlakozott és beszéltünk,persze nő volt. Így nyilván nem lett semmi. De ha egy pasival így össze hozna a sors annak örülnék :D Ha szimpi akkor már minden mehet a maga útján :)
Járj nyitott szemmel :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!