Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 évesen, munka mellett, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen, munka mellett, hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lassan túl leszek az exbarátnőmön (3 évet voltunk együtt) és szeretnék elkezdeni ismerkedni.

Van értelme erőlködni? A korábbi kapcsolataim "kialakultak" (egyszercsak jött valaki, kölcsönös szimpátia, majd elhívtam randizni), de akkor még fősulira jártam, ahol rengeteg emberrel találkoztam nap-mint nap. A szórakozóhelyes ismerkedésben sem nagyon hiszek.

Szerintetek hol találkozhatok olyan lányokkal, akik nyitottak egy komoly kapcsolatra?

Hova járnak Budapesten a 25 év körüli, ismerkedni vágyó, "értelmiségi" lányok? (tanulnak/van diplomájuk)

2016. máj. 16. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki :) Mondjuk megpróbálhatod előtte felvenni a kiválasztott lánnyal a szemkontaktust.
2016. máj. 16. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Bárhol, tényleg bárhol, mivel mindenhol emberekkel vagy körülvéve, csak rajtad múlik.:) Bátorság fél siker.:)
2016. máj. 16. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért fontos a diploma? Szerintem nem attól lesz valaki vonzó, hogy mije van, vagy mije nincs.
2016. máj. 16. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Fontos a diploma, de szerintem nem mindegy, hogy milyen. Egy ruhatár-könyvtár szaknál én mondjuk sokkal többre tartok pl. egy szakmájában igazán jó fodrászt. :)
2016. máj. 16. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Kilesheted,hogy parkban ki ül egyedül egy padon,vagy kutyát sétáltat,netán vhol kávézik.

Én mikor sokat megfordultam Pesten akkor sok egyedüli lányt,fiút láttam padon ülve olvasva,kutyát sétáltatni vagy épp kiülős helyen gondolom házit írt vagy tételt vagy passz.

Az ilyen egyedüli emberekhez szerintem egyszerűbb közeledni.

De ha neked nem kellemetlen,hogy 5 fős csajbandából egy vkit elhívj,megszólítsd hát rajta :)

Most,hogy jön a jó idő több ember megy ki a szabadba és könnyebb ismerkedni szerintem.

Én sokat sétálok a kutyáimmal a városban van,hogy leülök egy padra addig az ebek szaglásznak,én meg élvezem a Napsütést :D

Egyszer egy másik kutyás csatlakozott és beszéltünk,persze nő volt. Így nyilván nem lett semmi. De ha egy pasival így össze hozna a sors annak örülnék :D Ha szimpi akkor már minden mehet a maga útján :)

Járj nyitott szemmel :)

23/L

2016. máj. 16. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Hm... ezt a kérdést én is sokszor felteszem magamnak, mostanában valahogy nem hozott össze a sors normális srácokkal :)24/L
2016. máj. 16. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!