Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért vannak a kissé korosodó nők sokkal rosszabb helyzetben, még a nálunk jóval idősebb férfiakkal szemben is a kinézetben, társkeresésben?
,,A hölgyek számára rossz híreket tartogat a Plastic and Reconstructive Surgery januári számában megjelent tanulmány. Míg a férfiaknál 65 év körül történik a legkifejezettebb csontvesztés, a nõk esetében már 41 éves kor körül elkezdődhet a változás. Az arcberendezésük teljesen más lesz, mint 20-40 éves koruk körül. A csontveszteség magyarázza, hogy az egyszerű arcfelvarrás vagy bőrfeszesítés miért nem adja vissza a 20 éves kori külsőt."
Tehát még egy 40 es pasi sokszor ,,falja" a huszonéves nőket, addig a legtöbb 40 es nő már láthatatlan lesz a másik nem számára (tiszt. a kivételnek)? Az idő a férfiak malmára hajtja a vizet?
Nemrég voltam egy hétig társkeresőn, hogy ránézzek a korban hozzám illő hölgyekre, milyenek külsőleg, mit írnak a bemutatkozásukba. Beállítottam a keresést 44-53-ig, nem dohányzó, Bp. (magasság - súlyt nem, ebben a kérdésben nincsenek rögződött peremfeltételeim), és megnéztem, mi van a webshopban. Hát... kiadott egy csomó reget, de 80%-ban nénifejű, kopott hajú, eléggé ráncos arcú, igazi koros hölgyeket. Páran voltak szépek, leginkább az iparosnak tűnők (nem kérem, köszi), ill. a kimondottan tehetős - yachton pózoló, pálmafákkal körülvett, stb. fényképpel rendelkező - nők, akik nem az én átlagos pénztárcámnak valók.
Kemény volt. 45 fölött nem is nagyon van gusztusos élet, vagy mi. :)
F50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!