Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a nőnek milyen az alakja? Kép mellékelve.

Figyelt kérdés

!kort és nemet is írjatok légyszi!

[link]

2016. máj. 14. 21:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
6%
Mi van #11? Egy kövér nő vagy talán?
2016. máj. 14. 23:28
 22/49 anonim ***** válasza:
18%
A hölgy csípőjével is történt valami furcsa dolog, a két oldal vonala köszönő viszonyban sincs egymáshoz. Biztos megszaladt a PhotoShop, miközben az ilyen duci alkatnál természetes hurkákat igyekezett eltüntetni :)
2016. máj. 14. 23:31
 23/49 anonim ***** válasza:
18%
nekem nem tetszik, túl dagi
2016. máj. 14. 23:38
 24/49 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon tetszik!

31F

2016. máj. 14. 23:41
 25/49 anonim ***** válasza:
10%
Én az ilyet nem engedném bikinit se felvenni, mert a látványától a szemgolyómon keresztül hányok.
2016. máj. 14. 23:52
 26/49 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy teljesen szép nő.Nem lehet mindenki Emily Rajtakowsky,aki 40 kg vasággyal,mégis legalább C kosaras mellekkel rendelkezik.Aki úgy tud beszélni az ellenkező nemről,ahogy egypár férfi kommentelő,ne lepődjön meg,hogy egy szerintük csúnya nőnek se fognak kelleni.A nők ugyanis jobban megérzik,ha agyban van valami defekt jóindulat terén.
2016. máj. 15. 00:32
 27/49 anonim ***** válasza:
77%
Azok a férfi kommentelők, akik szerint ez a nő csúnya és kövér linkelhetnének egy képet a számukra szép nőkről illetve saját magukról. Nagyon el vannak tévedve szerintem. Női szemmel nézvel nagyon csinos és jó alakkal rendelkező nő van a képen.
2016. máj. 15. 00:42
 28/49 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csinos, jó alakja van a képen látható hölgyeménynek, igaz, kicsit "ducibb", mint ami nekem női szemmel tetszeni szokott, de jól áll neki. Akik meg nem engednének egy ilyen nőt bikinit hordani, mert hánynak tőlük, azok tényleg linkeljenek egy képet magukról, kivi vagyok, hogy néztek ki srácok! :D Egyébként ha így beszéltek a nőkről, akkor meg ne lássak ezen az oldalon még egy "miért nem kellek senkinek" kérdést, mert ezért nem kelletek senkinek. :D
2016. máj. 15. 00:50
 29/49 anonim ***** válasza:
84%

Nem vészes az alakja (egyenlőre). Két, három gyerek után egy rossz szót sem szólnék. Viszont nem vagyok elragadtatva tőle. Van egy viszonyítási határom, mégpedig az, hogy a combjai ne dörgöljék egymást. Kicsit összeérnek az nem gond. Itt azért van minek összeérni.

[link]

Kerestem egy olyat aki nagyjából tükrözi azt ami nekem a normál. Emberi lábak, nyomokban mell és fenék is van. Csontok, szálkás izmok nem látszanak. Semmi nagy dologra nem kell gondolni. Kis szerencsével még kondiba sem kell járnia és hozza azt ami nekem tetszik.

[link]

Hasonló testtel vannak ilyen igényeim, még mielőtt az lenne, hogy mit várok el és milyen vagyok.

2016. máj. 15. 01:37
 30/49 anonim ***** válasza:
29-es:ha ez így van,teljesen jogos
2016. máj. 15. 01:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!