Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalható alakja van, vagy már sok?
2015. dec. 14. 18:28
1/15 anonim válasza:
pont ideális ha még mozog is mellé
nekem tetszik a lábad :)
2/15 anonim válasza:
Önértékelési problémáid vannak?
3/15 A kérdező kommentje:
Igen. Miért?
2015. dec. 14. 18:35
5/15 anonim válasza:
Mi lenne ebben a sok? Miért akar minden lány 40 kilós lenni, zörgő csontokkal?
6/15 anonim válasza:
Jól nézel ki, csak normális férfiaknak tartogasd magad.
7/15 anonim válasza:
En vastagabb vagyok nalad megis rongyosra dug a pasim minden talalkozaskor haromszor es odavan ertem. Mindig is ilyen voltam, szeretek enni, mellette mozgok es jokedvu vagyok mert elegedett vagyok magammal.
Neked is ezt kene tenned, nem itt kerdezgetned a nyilvanvaloan jo alakodrol hogy dagadt vagy-e...
8/15 anonim válasza:
Miért? Mert a képen egy csinos lány látható. Pont. Mi lenne ezen sok? Arról nem is beszélve, hogy ruhában vagy, így még hibát találni sem lehetne rajtad.
Csinos vagy, nem kell neked ilyen visszaigazolás.
9/15 anonim válasza:
De kell neki, mert szereti ha nyaljak a sgget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!