Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem mondják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem mondják meg az igazat?

Figyelt kérdés

Ha egy nő elutasít egy férfit mindig valaminkamu indokkal vagy egyszerűen eltűnik! Miért nem lehet elé állni az embernek és " felszínes vagyok b+ rendes férfi vagy de nem vagy trendi, 50 kilós ami nekem is tetszik".

Jah hogy akkor el kéne ismernie ezt az undoritó hozzáállást? Hogy egy számtalan normális,jólelkű pasast kosaraz ki csak azért mert egyik se dívatos akivel meg akar jelleni kézenfogva az utcán?

2016. máj. 14. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es amit az elején írtál azt valahol megértem. Biztos van sok olyan pasi aki ilyen de az utolsó mondatod nagy marhaság már bocs. Pont az élet lényegét tagadod meg ezzel. Ahogy Madách is mondta " az élet célja a küzdés maga". Ez a 10es skála dolog egy nagy faxság amúgy is. Ha teszel érte akkor baromi sok mindent el tudsz érni akár 5ös pasi kéne 10es csajt is a témánál maradva...
2016. máj. 15. 12:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat a 9 es re gondoltam nem a 10 esre.
2016. máj. 15. 12:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Én soha nem mondok indokot. Nem érzem úgy, hogy bárkinek is tartozok magyarázattal. Egyszerűen csak annyit szoktam mondani, hogy ne haragudj nem. :) Ha bármi indokot mondasz, akkor úgyis elkezd erősködni, hogy neem, nem is úgy van ahogy gondolod, nem vagyok ilyen-olyan, vagy ha valami idiótával hozott össze a sors, akkor engem kezd el minősíteni. Na, hát erre nem vagyok kíváncsi. Nem és kész. :) 24/N
2016. máj. 15. 14:11
 14/14 A kérdező kommentje:
A neharagudj nem is több mint a szó nélkül eltűnés. De jobb azért ha van indok. Annyira idiótával nem kezd az ember amúgy sem aki nem érti meg a nemet. Előre is látszanak a típusok.
2016. máj. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!